Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Vigor PLC Teknolojisi

Vigor PLC Teknolojisi

Neredeyse her projede rahatlıkla kullanabileceğiniz Vigor PLC ile artık makinelerinizin otomasyon maliyetleri azalıyor kabiliyetleri artıyor.

Vigor PLC Teknolojisi
Neredeyse her projede rahatlıkla kullanabileceğiniz Vigor PLC ile artık makinelerinizin otomasyon maliyetleri azalıyor kabiliyetleri artıyor. Çeşitli İşlemciler, Modüller, Kartlar, Hafıza Kartları ve eksiksiz bir üretim için modüler tasarım ile esnek bir kombinasyon sunuyor. Hızlı dijital giriş çıkışlar, eklentili modül yapısı, uygun maliyetli özel kart seçenekleri, yerden tasarruf ve esnek genişleme olanağı, kurulumu ve bakımı basit Vigor PLC ile programlanabilir lojik kontrolörler arasında fark yaratıyor.
Vigor İle Programlama,
Vigor PLC’yi programlamak için kullanılan Ladder Master sizlere alışık olduğunuz ladder mantığı ile programlama yapma kolaylığı sunuyor. Ladder, geleneksel bir programlama dilidir. Soldan sağa okunan mantığın “basamakları” olan devre şemalarını taklit eder. Her basamak, bir çıkış (bobin) ile sonuçlanan bir giriş veya bir dizi giriş (kontak) ile başlayarak PLC tarafından kontrol edilen spesifik bir eylemi temsil eder. Görsel doğası gereği, Ladder Master'i uygulamak diğer birçok programlama dilinden daha kolaydır.
Hızlı Programlama USB Bağlantı Noktası
Dahili 12Mbps USB arayüzü ilebir projeyi okumak veya yazmak bir anda biter(16 bin kelime 3 saniyeden daha kısa). Bilgisayar üzerinden PLC’ye erişmek standart bir mini USB 5-Pin kablosu kullanarak mümkündür.  Ayrıca,VIGOR VSPC-200A kablo ile gürültü engellemiş olarak endüstriyel kullanımda tercih edebilirsiniz.
Çok Fonksiyonlu Bellek Kartı En İyi Veri Nakli Mekanizmasını Sağlar
Pil gerektirmeyen Flash ROM yapısı ile verilerininiz hep koruma altında. Vigor PLC’de bir projeyi depolamak için sabit diskindeki 655,360 kelimelik büyük veri alanını kullanabilirsiniz.
Kullanıcının projesi ve ilgili veriler (sistem ayarı, kalıplama gibi) parametreler, olay kayıtları ...) hepsi hafıza kartı üzerinde ayrıca yedeklenir. PLC Ana Ünitesinin arızalanması veya hasar görmesi durumunda, hafıza kartı ile hızlı bir şekilde veri transferi gerçekleştirilebilir.
Bellek Kartı projeyi ve diğer kilitli verileri saklar. Parola işlevi projeyi okuma iznini kısıtlar ve ayrıca okuma izni verilmesine olanak tanır. Öte yandan, Proje Kimliği PLC Kimliği ile birleşerek tasarımcının çalışmasını güvenli bir şekilde koruyabilir. VS Serisi Vigor PLC ile fikri mülkiyet haklarınız kapsamlı bir koruma altında.
 
Gelişmiş Sistem Talebini Karşılayacak İletişim Portları
VS Ana Ünitesi dahili USB programlama portu ve bir RS-485 çok fonksiyonlu iletişim portu ile birlikte geliyor. Genişletme kartları çok fonksiyonlu iletişim portlarını sisteme dahil etmek mümkün (RS-232 veya RS-485 ara yüzü seçilebilir). Her çok fonksiyonlu iletişim portu, VS Computer Link, MODBUS, CPU Link, Protokol olmayan için ayrı ayrı atanabilir. Çok sayıda bağlantı noktası HMI, merkezi denetim sistemi, dağıtılmış kontrol sistemi ve çevre birimleri ile bağlantı kurulabilir.
Farklı Kombinasyonlar İle Rekabet Avantajı Sağlar
• Basit esnek eklenti DIO Genişletme ile fazla kart kullanımı engellenir, yerden tasarruf sağlar.
• RS-485/232 iletişimi, özel fonksiyon (analog, sıcaklık, vb.) kartları sayesinde az sayıda DIO ile genişleme ihtiyacı.
• Çeşitli 8, 16, 28 ve 32 noktalı DIO  Genişleme Modülleri
• VS2, VSM ve VS3  modelleri ile analog giriş / çıkışa ilavesi yapabilir sıcaklık modülleri ekleyebilirsiniz.
• Pil gerektirmez.
• Hafıza kartı ile verileri ve projeleri güvenli şekilde saklama imkanı sağlar.
•Gerçek Zaman Saati (RTC)
• VS Serisi, VS1 General, VS2 Advanced, VSM Motion Control veVS3 Yüksek Performanslı PLC'ler. Basit ve karmaşık uygulamalar için uygundur.
• VS Serisi esnek seçenekler sunar: 16bin ~ 64bin kelime proje belleği, 10 ~ 512I / O noktaları, 2 ~ 6 Comm bağlantı noktaları ve çeşitli özel işlevler (analog, geçici).

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu.... Devamı »
  • Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    Aile Şirketi olan DOL-MAK Makina’ya Yenilikler Katan İkinci Kuşak

    DOL-MAK Makina İdari Koordinatörü Kübra Vardal Yavuztürk, DOLMAK’ın faaliyetleri ve ikinci kuşak olarak yapılan çalışmalarla ilgili yönelttiğimiz soruları yanıtladı. İkinci kuşak olarak, birincil hedefleri arasında şirketin var olan potansiyelini kullanarak geliştirmek, büyütmek ve ileriye taşımak olduğunu belirtti.... Devamı »