Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Onur Ambalaj, Romanya Pack Show 2022 Fuarındaydı

Onur Ambalaj, Romanya Pack Show 2022 Fuarındaydı

Onur Ambalaj, 11-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Pack Show Romanya Ambalaj Fuarı’na katılarak, ülkemizi temsil etti.

Onur Ambalaj, Romanya Pack Show 2022 Fuarındaydı
www.onurambalaj.com.tr

55 ülkeye ihracat yapan Onur Ambalaj Pack Show Fuarı’nda yeni fırsatları yakalayarak ticaret hacmini ve üretimini artırmaya odaklandı.
Sürdürülebilir ambalaj üretimini artırmaya yönelik AR-GE yatırımları yapan Onur Ambalaj, fuarda yeni pazarları da ekleyerek  geniş bir ticaret hacmine ulaşmayı hedefliyor.

39 yıllık deneyimi ve tecrübesiyle ambalaj sektöründe günden güne büyüyen Onur Ambalaj, ambalaj fuarlarında boy göstererek ülkemizi ve adını dünyaya duyuruyor.

Onur Ambalaj Geri Dönüşümü Destekliyor

Çevre ve Sıfır Atık Bilinci
Onur Ambalaj Ailesine yeni katılan Çevre Mühendisi Fatih Mezarcı tarafından verilen çevre eğitiminde; çevre ve sıfır atık bilinci, sıfır atığın önemi, atıkların kaynağında ayrıştırılması, atık yönetimi ile ilgili bilgiler aktarıldı. Ayrıca eğitimde atıksız yaşam konuları ile ilgili örnekler verilerek bilinçsiz tüketim alışkanlıklarının önüne geçilmesi ve doğal kaynakların dikkatli kullanılması gerektiğinin altı çizildi. Kullanılmış kâğıtların, bitkisel yağların, elektronik atıkların, pillerin çöpe atılmaması istendi.
 
İlk Yardım
Düzce Yaşam Eğitim Danışmanlık Merkezi işbirliği ile Onur Ambalaj personellerine ‘İlk Yardım Eğitimi’ verildi. Eğitimin amacı, acil bir durum karşısında profesyonel ekipler gelene kadar, yanlış müdahalelerden kaçınarak hasta/yaralıya hızlı, etkin ve en uygun müdahalede bulunmak için gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmaktır. Onur Ambalaj firması, bu eğitimi alan yazılı ve uygulamalı sınavı geçen Sağlık Bakanlığına kayıtlı 18 ilk yardımcıya sahip oldu.
 

Eğitim Konuları
  1. Genel İlk Yardım Bilgileri
  2. Hasta / Yaralının ve Olay Yerinin Değerlendirilmesi
  3. Temel Yaşam Desteği
  4. Kanamalarda İlk Yardım
  5. Yaralanmalarda İlk Yardım
  6. Yanık Donma ve Sıcak Çarpmasında İlk Yardım
  7. Kırık, Çıkık ve Burkulmalarda İlk Yardım
  8. Bilinç Bozukluklarında İlk Yardım
  9. Zehirlenmelerde İlk Yardım
  10. Hayvan Isırmalarında İlk Yardım
  11. Göz, Kulak ve Buruna Yabancı Cisim Kaçmasında İlk Yardım
  12. Boğulmalarda İlk Yardım
  13. Hasta / Yaralı Taşıma Teknikleri
Mağaza Çeşitliliğinde Artış
Onur Ambalaj, Türkiye pazarında Bayiliklerin yanı sıra yılların tecrübesiyle kaliteyi müşterilerinin ayağına getirmek için e-ticaret pazarındaki mağazalarını da artırdı.

Yenilenen mağazalarında Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, N11, Amazon, e-pttavm ile mağaza sayısını ve çeşitliliğini artırmasıyla Onur Ambalaj ürünlerine ulaşmak daha kolay ve daha hızlı oldu.

ISO Sertifika Eğitimi

May Eğitim Danışmanlık tarafından ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi ve ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi Bilgilendirme Eğitimi verildi. May Eğitim Danışmanlık Fatma Ortaç Karataş tarafından verilen eğitime, Onur Ailesi İdari ve Kalite personeli katıldı.

“Takım ruhu ile hareket eden bireylerin ulaşamayacağı zirve yoktur.”

Onur Ambalaj Ailesi ekip üyeleri fabrika içerisindeki başarılarının ve azimli çalışmalarının sonucunda ödüllendiriliyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ayhan Kurt “Ekip arkadaşlarımızdan gelen ve gerçekleştirdiğimiz öneriler ile Onur Ambalajın daha ileriye gitmesinde herkesin payının olduğuna inanıyorum.” dedi ve ödüllerini takdim etti.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR