Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ​Polymak Mühendislik

​Polymak Mühendislik

Polymak Mühendislik olarak her gün yenilenen ve gelişen ürün çeşitliliğimizle, güçlü stoğumuzla ve rekabetçi fiyatlarımızla faaliyet göstermeye devam ediyoruz.

​Polymak Mühendislik
Sektörde 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firmamız Polymak Mühendislik; konveyör hatlarında ve sistemlerinde kullanılan tüm ürünlerin tedariğine ilişkin geniş stok ağıyla, destek vererek müşterilerimizin taleplerine çözüm odaklı yaklaşımlarıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Ürün stok gamımızdaki çeşitlik, farklı sektörlerden birçok firmaya hizmet etmeye olanak sağlamaktadır.

Sektöre ilişkin örnekler vermek gerekirse; su, içecek ve meşrubat dolum ünitelerinde kullanılan farklı pet ürünlerinin ve farklı hacimlerdeki pet şişelerin üretiminde kullanılan pet şişe şişirme makinelerinin konveyör hatlarında, müşterilerimizin kullandığı ve talep ettiği farklı ölçülerdeki asetal bakla bantlar ve 430 kalite paslanmaz çelik bantları(zincirler) temin etmekteyiz. Yine ambalaj ve paketleme sektöründe önemli bir yere sahip olan makinelerden;  Shrink ambalaj makineleri, Thermoform ambalaj makineleri ve Yatay streç sarma makinelerinden; Shrink ve Thermoform ambalaj makineleri ilgili olarak bu makinelerin kullanımı dahilindeki konveyör hatlarında kullanılan pek çok ürün alternatifimiz mevcut. Sıklıkla tedariğini sağladığımız ürünler: 

LFA / WLF, D ve AS (anti-statik asetal) serisi,  Asetal bakla bantlar (düz gidişli ve dönüşlü), POM ve PP materyalden imal edilmiş modüler bantlar ve Paslanmaz çelik konveyör zincirleri (Düz gidişli ve dönüşlü) ile konveyör hatlarındaki bariyerler ve konsol takımları (küçük boy, orta boy ve büyük boy) başta olmak üzere her türlü konveyör aksesuarlarıdır. Tüm bu malzemelerin temini hususunda geniş ve güçlü stok yapımız ile siz değerli müşterilerimize çözüm ortağınız olarak hizmet vermekten memnuniyet duyarız. 

Yatay streç sarma makinelerindeki konveyör hatlarındaki rulolu konveyör çözümlerinde, ruloların uçlarında kullanılan metal veya plastik rulo başlıklarında da ihtiyaç duyulan farklı çap ve ölçülerdeki ürünlerin tedariği hususunda, yine stoklarımızdaki ürünler üzerinden hemen yardımcı olabiliriz.

Yukarıda bahsi geçen ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve ürünleri incelemek için, 11-14 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan katılımcısı olduğumuz Avrasya Ambalaj ve Paketleme fuarında, 11.salon 1101B nolu stantta, sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR