Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Beauty Eurasia Fuarı Mini Röportajlar DOLMAK MAKİNA

Beauty Eurasia Fuarı Mini Röportajlar DOLMAK MAKİNA

SENA VARDAL - AHMET YAVUZTÜRK - KÜBRA VARDAL YAVUZTÜRK

Beauty Eurasia Fuarı Mini Röportajlar DOLMAK MAKİNA
Firmanızdan ve hizmetlerinizden bahseder misiniz?
Ana faaliyet alanımız mikser ve dolum makineleridir. Öncelikli olarak kozmetik, kimya, ilaç ve gıda sektörlerine hizmet vermekteyiz.

Fuarınız nasıl gidiyor, katılım oranından memnun musunuz?
Fuarımız ilk gün oldukça sakindi. Beklediğimiz düzeyde bizimle ilgilenen bir müşteri profili yoktu. Bunu fuarın tatil öncesi dönemde gerçekleşmesine bağlıyoruz. İnsanlar genelde bu dönemler için tatil planları yapıyor.

Bugün fuarın ikinci günü. Düne oranla güne biraz daha yoğun başladığımızı söyleyebilirim.

Daha önceki fuarlara katıldınız mı?
Her yıl düzenli olarak Beauty Eurasia Fuarı'na katılıyoruz. Bu yıl geçen yıla göre beklentilerin biraz altında. Özellikle Ortadoğu ve Arap Yarımadası'ndan neredeyse hiç katılımcı ve ziyaretçi olmadığını söyleyebilirim.

Fuardan beklentileriniz neler?
Fuar sonunda beklentimiz her zaman yeni müşteri bağlantıları kurmaktır. İlk aşamada tabii ki yatırım süreci olduğu için anında satış olmuyor ama yeni müşterilerle tanışmayı ve onlarla iletişim kurmayı hedefliyoruz. Sonrasında yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz zaten. Bu her zaman en temel beklentimizdir.

Son olarak sektör hakkında neler söylemek istersiniz?
Sektörün kozmetik, güzellik ürünleri gibi biraz daha hızlı tüketim ürünlerine yönelik olması sektörün hiçbir zaman bitmeyecek olan bir sektör olduğunu gösteriyor. Bunun yanı sıra müşterilerimizden ve makineci arkadaşlarımızdan da duyduğumuz kadarıyla hem makine hem de kozmetik sektörü olarak söyleyebilirim ki; global kriz ve kurların verdiği etki ile alakalı genel bir durgunluk var. Fakat tabii ki bu duruma geçici bir süreç olarak bakıyoruz çünkü küresel anlamda dönen bir sıkıntı var. Genel anlamda bu aralar sektör biraz keyifsiz.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Tetra Pak 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir yaşam için “geri dönüşüm” konusuna dikkat çekerek, tüketicileri evlerden bu seferberliğe katılmaya davet ediyor. Online platform üzerinden geri dönüşüm bilinci... Devamı »
  • 4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    4 Büyük Fuar 6 Bini Aşkın Ziyaretçi Ağırladı

    Artkim Fuarcılık’ın, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtığı Putech Eurasia, Eurasian Composites Show, Foam Eurasia, Adhesives & Bonding Eurasia fuarları kapılarını kapattı. Bu yıl ilk kez kapılarını açan Adhesives & Bonding Eurasia ve Foam Eurasia fuarları ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.... Devamı »