Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / ‘Machingo.com’ Yayına Başladı

‘Machingo.com’ Yayına Başladı

Machingo Yayın Yönetmeni Sertan Özant, yayın hayatına başlayan machingo.com’u tanıtt

‘Machingo.com’ Yayına Başladı
Sertan ÖZANT - Machingo Yayın Yönetmeni 

Tepro Makine'nin kurucu CEO'su Semih Doğan tarafından 30 yılı aşkın tecrübe ile hayata geçirilen
Machingo.com yayına başladı.

30 yıllık süre zarfında edindiğimiz bilgilerle, sanayi sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak girişimlerde bulunarak piyasanın güvenilir çözüm ortağı olduk. Yeni kuruluşumuz olan ikinci el makinelerinizi / ekipmanlarınızı alıp satabileceğiniz online pazar yeri platformu MachineTotal.com’un içinde de hizmet verecek olan ‘Machingo’ aynı zamanda da özgür bir yayın organı olacak. Endüstri ve sanayi dünyasını kapsayan, yeni nesil yayıncılık politikası ile yayın yapacacağımız machingo. com’u sizlere tanıtmaktan mutluluk duyarız.

Kuruluşumuzun Amaçları:
• Makine endüstrisi ve sanayi dünyasına hitap eden, her sektöre özgü içerikler üretmek ve yayınlamak.
• Robotik, yapay zeka, endüstri 4.0, metaverse, blockchain, internet 3.0, otomasyon ve geri dönüşüm alanlarının sanayiye ve iş dünyasına etkilerini kapsayan yayınlar yapmak.
• Uluslararası etik kurallar çerçevesinde bir yayın politikası izlemek. Bütün makine sanayisinin öncelikli haber alma ve etkinliklere ulaşma platformu haline gelmektir.

Ayrıca, sektörel konuları editörleri ile işleyen machingo.com; haberler, araştırmalar, duyurular, röportajlar, videolar, podcast’ler ve daha birçok şekilde yayınlar ile zengin bir içeriğe sahip olacaktır. Her sektöre özgü içerik kategorisi ve yayın takvimi ile güncel iş dünyasının ihtiyaçlarına hizmet verecektir. Sektörün öncü yayın organı olmayı hedefleyen machingo.com, içerik hizmetlerinin yanı sıra etkileşimli dijital çözümler, webinar ve zirveler, konferans ve sektörel eğitimler ile de kullanıcılarının ihtiyaçlarına geniş bir yelpaze sunacaktır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR