Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / “Müşterilerimizin Başarısı ve Durmaksızın Çalışan Fabrikaları İçin Çalışıyoruz”

“Müşterilerimizin Başarısı ve Durmaksızın Çalışan Fabrikaları İçin Çalışıyoruz”

"Değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz."

“Müşterilerimizin Başarısı ve Durmaksızın Çalışan Fabrikaları İçin Çalışıyoruz”
ARDOLET, şişeleme sistemlerinde belirgin tecrübesi, 650 m2 kapalı alan üretim tesisleri, tasarladığı makinelerinin tamamını bünyesinde hazırlayabilecek makine parkuru ve deneyimli kadrosu ile bugün anahtar teslimi fabrikalar kuran fabrika konumundadır.

Müşterilerimizin hayalindeki tesislerin projelendirilmesi ile başlayan ön teklif hizmetimiz sözleşme aşamasından sonra bir ömürlük beraberliğe dönüşmektedir.

Yaptığımız tesislerin ve ürünlerimizin garantili ve garanti dışı servis hizmeti Türkiye’nin her yerine 24 saatte verilmektedir. Ar-Ge departmanımızca yapılan projelendirme esnasında en ince detaylar atlanmadan dikkate alınmaktadır. Teknik servis ekibimiz ile her türlü sorununuzda 24 saatte yanınızdayız. Ürünlerimiz garanti kapsamında olup garanti süresince ücretsiz, bir ömür boyu minimum ücretlerle servis vermekteyiz.

Konumuzu ilgilendiren her türlü sorununuza danışmanlık hizmeti vererek, ortaklarımız ve personelimizin uzun yıllar sektör içindeki tecrübeleri ile işinize kolaylık sağlamak için çalışmaktayız.

Gelişmekte olan bilgi teknolojileri ve makinaların mükemmelleşmesine adapte bir şekilde yerinde projelendirme hizmetlerinden, üretimin en mükemmel seviyesine getirilmesi ile değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR