Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar MİKFORMEN MAKİNE

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar MİKFORMEN MAKİNE

Murat BOLAT - Makine Mühendisi / Satınalma Uzmanı

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar MİKFORMEN MAKİNE
Firmanızdan ve hizmetlerinizden bahseder misiniz?

Firmamız thermoform makinesi ve thermoform kalıpları yapıyor. Paketleme endüstrisinde, Plastik ambalaj sektörü için 0.1 mm’den 2 mm’ye kadar levhaları şekilleyerek ürün elde ediyoruz. Yüksek kapasitede makinalarımız sorunsuz şekilde çalışan makinalar üretiyoruz.

Öncelikle fuarınız nasıl geçiyor. Katılım oranında memnun musunuz?

Fuar güzel geçiyor. Genellikle bütün müşteri portföyümüze ulaştık. Avrupa’dan ve Amerika’dan çok fazla müşteri yok. Daha çok müşteri portföyümüz Türkiye ve Ortadoğu gibi.

Bir önceki fuarlara katılmış mıydınız?

Türkiye’deki bütün paketleme fuarlarına katılıyoruz.

Yabancı ziyaretçileri nasıl değerlendirirsiniz?

Yabancı ziyaretçiler dediğimiz gibi Ortadoğu’dan çok fazla katılım var. Avrupa ve Amerika’dan yani batıdan çok fazla müşteri gelmedi.

Ambalaj fuarından beklentileriniz nelerdir?

Ambalaj fuarından beklentimiz yeni müşterilerle görüşmek, eski müşterilerimize merhaba demek onlara hal hatır sormak dertlerini dinlemek. Yapabileceğimiz yeni projeleri konuşmak ve bizim rakip firmalarımızla bir yerde birlikte bulunmak.

Son olarak buradan sektöre neler söylemek istersiniz?

Makine sektöründe bu işi aşkla yapmaları önemli. Sorun çıkartmayacak makineler üretmeleri önemli. Bu iş zaten para için çok meşakkatli bir iş. Yaptıkları işin arkasında durmaları önemli. Müşterilerin sorunlarını dinleyip çözüm odaklı onları makineleri kendi evlatları gibi görüp, ona göre değerlendirmeleri lazım. Plastik sektörüne söyleyeceğim, daha fazla mutlaka çok daha fazla geri dönüşüm yapmamız gerekiyor.
 
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Özgörkey Holding bünyesinde 1997 yılında kurulan Etapak üretim faaliyetlerini AMBALAJ ve PLASTİK ENJEKSİYON sektörlerinde İzmir'de bulunan iki ayrı tesisinde sürdürmektedir.... Devamı »