Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / SMC, BÜYÜK AKIŞLAR İÇİN DİJİTAL AKIŞ ANAHTARINI SUNAR

SMC, BÜYÜK AKIŞLAR İÇİN DİJİTAL AKIŞ ANAHTARINI SUNAR

SMC ailesinde en son dijital akış anahtarı, PF3A7 H, ana hattın tüketimini 100: 1 oran ile izleyebilir.

SMC, BÜYÜK AKIŞLAR İÇİN DİJİTAL AKIŞ ANAHTARINI SUNAR

PF3A7 H, SMC’nin akıs anahtarı ailesinin, genis bir akıs ölçüm aralıgını kapsayan, net ve okunması kolay bir ekrana sahip olan, ana hat, bransman veya özel ekipmanın izlenmesinde çok önemli olan en son modelidir. 

Tam ölçekli menzil ile minimum ölçü noktası arasındaki oran olarak tanımlanan etkileyici 100: 1 akıs oranı ile PF3A7 H, kaçakları tespit edebilir ve tek bir ürünle ana hat hava tüketimini izleyebilir. 

Bilgilerin dogrulugu, operatörlerin not almasını ve ölçülen degeri kontrol ederken akıs anahtarını ayarlamasını saglayarak, 90°lik artıslarla dönebilen 3 renkli ve 3 etiketli bir ekran ile PF3A7 H'nin kalbinde yer alır. 

Ayrıca, bir analog çıktı, bir uygulamanın performansıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi verir. Ek olarak harici giris, manipülasyona gerek duymadan birikmis, tepe ve alt degerleri sıfırlayabilir. SMC'den bir sözcü sunları söyledi: “Müsterilerimizi her zaman dinliyoruz ve verimliligi artırmanın ve isletme maliyetlerini azaltmanın yollarını arıyoruz. 

“Bu yeni nesil akıs anahtarı, müsterilerimize daha fazla esneklik ve islevsellik sunarken, kurulumu ve isletimi çok basit, bu da düsük hava kaybıyla birlestiginde, PF3A7 H'yi enerji verimliligi ile ilgilenenler için ideal bir ürün haline getiriyor.” 

Alüminyum alasımından yapılmıs bir delik tipi yapı sayesinde, PF3A7 H son derece dayanıklıdır, çünkü baypas yapısı, akıs salteri ile karsılasan nemli hava ve yabancı maddelerin seviyelerini azaltır ve daha uzun bir kullanım ömrü saglar. 

PF3A7 H Serisi hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.smc.eu adresindeki SMC’nin yeni ürün bölümünü ziyaret edin. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Hızlı kahvaltılar için Teksüt Krem Peynir

    Hızlı kahvaltılar için Teksüt Krem Peynir

    Sür, ye ve çık Güne sağlıklı başlamanın ilk kuralı, her şeyiyle iyi bir kahvaltı yapmaktır. Ama bazen bu mümkün olmayabilir. Sadece peynir ile üretilen Teksüt Krem Peynir, zengin protein içeriyle enerjili bir sabah başlangıcına yardımcı olur, hızlı bir kahvaltının en sağlıklı seçeneğine dönüşür.... Devamı »