Cuma , 18 Ekim 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Hipermak Makine 20. Yılını Teknoloji ve İnovasyon Işığıyla Kutluyor

Hipermak Makine 20. Yılını Teknoloji ve İnovasyon Işığıyla Kutluyor

2004 yılında İzmir’den üreticiler için endüstri standartlarını yeniden tanımlayan makineler tasarlama misyonuyla yola çıkan Hipermak, kurulduğu günden bu yana paketleme makineleri sektöründe öncü firma rolünü üstlenmiştir.

Hipermak Makine 20. Yılını Teknoloji ve İnovasyon Işığıyla Kutluyor
İlk kuşağın 45 yıllık bilgi birikiminin ardından yolculuğuna ikinci kuşağın yenilikçi vizyonu ile devam eden Hipermak, 6 kıtada 53’ten fazla ülkedeki birçok üretici için dünya standartlarında projeler üretmektedir.

Üretim öncesinde projelerin 3D olarak hazırlanması ve simüle edilmesi de dahil yenilikçi yazılımlar ile tasarım süreçlerini farklılaştıran Hipermak, AR-GE merkezindeki uzman mühendis kadrosu ile paketleme makinelerini dünyanın dört bir yanındaki paydaşları ile güvenle buluşturmaktadır.

Hipermak, 20. yaşını kutlarken organizasyonel yapılanmasını daha da güçlendirmek adına satış öncesinde zamanında teslimat ve satış sonrasında yedek parça temini gibi önemli süreçleri içeren üretimde uçtan uca dijitalleşme entegrasyonunu başarıyla tamamlamıştır. Bu entegrasyon, muhasebe, üretim, planlama, satış, pazarlama, insan kaynakları ve tedarik zinciri gibi departmanların tek bir platformdan anlık ve doğru veriye erişimini sağlayarak iş süreçlerini daha sistemli yönetmelerine imkân tanımaktadır.

Bu uygulamalar sayesinde Hipermak paydaşlarına izlenebilir ve sürdürülebilir ekipmanlar üretmeye devam ederek sektörde rekabet avantajı elde etmeyi amaçlamaktadır. Aynı zamanda dijitalleşen üretim sisteminin sağladığı verimli çalışma ve hızlı karar alma avantajlarıyla firma uzun vadeli katkılar elde etmeyi hedeflemekte; doğru veriye dayalı kararlarla kaynakların daha etkin kullanımına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Hipermak, ‘’Global Düşün, Yerel Davran’’ felsefesini benimseyerek tüm çalışmalarını bu felsefe ışığında şekillendirmektedir. Global pazardaki yenilikleri yakından takip etmekte, endüstri 4.0 ve IOT altyapısına uygun anahtar teslim birincil ve ikincil paketleme hatları üretimi ile bir dünya markası olarak sektörüne öncülük etmektedir. Hipermak’ın uzman kadrosu, faaliyet gösterilen yerel pazarlardaki mevcut ve potansiyel iş ortaklarının talep ve beklentilerini şartlara uygun olarak en iyi şekilde analiz etmekte, onlara en uygun çözümleri sunmaktadır.

Hipermak Makine Yönetim Kurulu Üyeleri Sercan Nantu ve Sertaç Nantu; ‘’2004 yılında tüm tecrübemizi, bilgi birikimimizi cebimize koyduk ve paydaşlarımız için en kaliteli paketleme makinelerini üretmek için bir yola çıktık. 110’un üzerindeki uzman personel kadromuz ile faaliyet gösterdiğimiz yerel pazarlardaki mevcut ve potansiyel iş ortaklarımızın taleplerini şartlara uygun olarak en iyi şekilde analiz etmeye ve çözümler üretmeye devam ediyoruz. Şirketin ikinci kuşağı olarak 2004 yılında devraldığımız bu bayrağı 20 yıldır en yüksek noktaya ulaştırmak için çabalıyoruz. Başarı yolculuğumuzun bu değerli dönüm noktasında, her zaman en iyisini hedefleyerek ve güçlü referanslarımızı da arkamıza alarak paketleme makinelerimizi teknoloji ile şekillendirme taahhüdümüzü yeniliyoruz’’ şeklinde konuştu.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR