Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Beauty Eurasia Fuarı Mini Röportajlar AVANPAK

Beauty Eurasia Fuarı Mini Röportajlar AVANPAK

SÜMEYRA YILMAZ

Beauty Eurasia Fuarı Mini Röportajlar AVANPAK
Firmanızdan ve hizmetlerinizden bahseder misiniz?
Ankara OSTİM'de bulunan atölyemizde kutulama, sayım, dolum, etiketleme ve kapaklama gibi üretim alanlarında kullanılan makinelerimizle ilaç, gıda ve kozmetik sektörlerine çözümler sunuyoruz.

Fuarınız nasıl geçiyor, katılım oranından memnun musunuz? Yeni iş bağlantıları kurabiliyor musunuz?
Evet, yeni iş bağlantıları kuruyoruz. Fuar sonrasında tüm firmalarla tekrar iletişime geçeceğiz. Buradan olumlu geri dönüşler alabileceğimize inanıyorum. Dün verimliydi. Bugün biraz sakin ama açılacağını düşünüyorum. Firmaların bize yaklaşımı çok iyiydi. Ürünlerimiz talep görüyor.

Daha önceki fuarlara katıldınız mı?
Daha önceki fuara katılmadık.

Fuardan beklentileriniz nelerdir?
Daha önce ağırlıklı olarak ilaç ve gıda takviyeleri sektöründe faaliyet gösteriyorduk. Kozmetik sektöründen müşterilerimizin daha da artmasını hedefliyoruz. Bu yüzden buradayız.

Son olarak okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?
Avanpak olarak kozmetik sektörünün çözüm ortağı olma hedefimiz var. Kozmetik sektöründe daha fazla üreticiyle buluşup yeni iş birlikleri geliştirerek sektörün ihtiyaçlarına yeni çözümler üretmek istiyoruz.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Değişen İnsan Kaynakları Trendleri: ‘Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş’

    Değişen İnsan Kaynakları Trendleri: ‘Personel Yönetiminden İnsan Kaynaklarına Geçiş’

    Tekerleğin bulunuşundan 1760’ta gerçekleşen Sanayi Devrimi’ne kadar insanoğlunun pek çok yeniliğe imza atması ve gelişmeleri bir adım öteye taşıması, bu sistemlere sürekli bir yenisini eklemesi ile gerçekleşmiştir. Bu gelişmeleri sağlayıcı, emek eşittir iş gücüdür. Beraberinde nitelikli iş gücü ve teknoloji gibi pek çok faktörü etkin bir şekilde kazandırmıştır. Beyza Nur Dudak İnsan Kaynakları Uzmanı... Devamı »