Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ALL4PACK 2022, 21-24 Kasım’da Gerçekleşecek

ALL4PACK 2022, 21-24 Kasım’da Gerçekleşecek

ALL4PACK Paris Ambalaj Fuarı, 21-24 Kasım 2022 tarihleri arasında Paris Nord Villepinte’de 4 ve 5A salonlarında gerçekleştirilecek.

ALL4PACK 2022, 21-24 Kasım’da Gerçekleşecek
www.promosalons.com.tr

Uluslararası ticaret fuarı olan ALL4PACK Paris, mevzuatları çözme, sorumlu yenilikleri öne çıkarma ve sektördeki tüm oyuncuları mevcut ve gelecekteki zorluklar karşısında desteklemek için bir ilham kaynağı olmayı amaçlıyor. Yenilenemeyen kaynakların tükenmesi, sınırlı geri dönüştürülebilirlik, sera gazı emisyonları, gibi birçok zorlukla karşı karşıya olan ambalajın kendini yeniden icat etmesi gerekiyor. ALL4PACK Paris, katılımcılarını ve ziyaretçilerini bu değişime öncülük etmeye ve daha sürdürülebilir yenilikçi çözümlere yönelik bu değişime katılmaya davet ediyor.

Promosalons Fuarcılık, tüm müşterilerini desteklemeye, müşterilerine ALL4PACK 2022 etkinliğini sunmak için odaklanmaya devam ederek, verimli müzakereler için en uygun koşulları yaratıyor.

Daha kolay bir ziyaret için yeni bir konum
ALL4PACK Paris Fuarı’nın Paris Nord Villepinte sergi merkezinin 4 ve 5A salonlarında gerçekleştirilecek olması, gösteri sektörlerinin daha iyi bir şekilde dağıtılmasını sağlayacak. Beklenen 66.000 ziyaretçi için (%35’i Fransa dışından gelenler dâhil) daha sorunsuz bir ziyaret sağlayacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Restoran Lezzetleri Banvit’le Sofranızda…

    Restoran Lezzetleri Banvit’le Sofranızda…

    Usta şeflerin özel tarifleriyle hazırlanan, restoran deneyimini evinize getiren Banvit’in hemen pişirilmeye hazır yeni Lezzet Serisi; Acılı Fajita, Kekikli Tavuk Sote, Köri Soslu Tavuk ve 7 Baharatlı Baget satışa çıktı...... Devamı »
  • PLASTİK SEKTÖRÜNÜN YIL SONUNDA %3,9 BÜYÜMESİ BEKLENİYOR

    PLASTİK SEKTÖRÜNÜN YIL SONUNDA %3,9 BÜYÜMESİ BEKLENİYOR

    Plastik sektörünün 2018’in özellikle ikinci yarısında agırlıgını hissettiren kur sokunun yaralarını bu yılın son iki çeyreginde sarmaya basladıgını dile getiren Gülsün, sözlerine su sekilde devam etti: “2019 yılsonu üretimi, hala 2017 yılındaki ya da 2018 yılının ilk yarısındaki seviyenin altında seyrediyor olsa da 2018’in ikinci yarısında görülen dip seviyeden çıkılmıs bulunuyor. Bu baglamda, üretimin miktar bazında 2018 yılına göre %3,9’luk bir artıs ile yılı kapatması beklenmektedir. Sektörün... Devamı »
  • Ambalajsız Gıda Kalmasın!

    Ambalajsız Gıda Kalmasın!

    Avrupa’nın pek çok ülkesi, satışa sunulan gıda ürünlerinin daha hijyenik, sağlıklı ve uzun ömürlü olması için ambalajlı ürün yolunda büyük ve kalıcı adımlar atıyor.... Devamı »
  • Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Tetra Pak 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir yaşam için “geri dönüşüm” konusuna dikkat çekerek, tüketicileri evlerden bu seferberliğe katılmaya davet ediyor. Online platform üzerinden geri dönüşüm bilinci... Devamı »