Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Bilgi ve Tecrübe ile Hizmet Veren Firma “Doğuşsan Mühendislik”

Bilgi ve Tecrübe ile Hizmet Veren Firma “Doğuşsan Mühendislik”

DOĞUŞSAN MÜHENDİSLİK Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.dogussan.com

Bilgi ve Tecrübe ile Hizmet Veren Firma “Doğuşsan Mühendislik”
1991 kuruluşlu olan Doğuşsan Mühendislik Ltd.Şti. konusunda nitelikli dünya markalarının Türkiye temsilciliklerini yürütmektedir.
Doğuşsan Mühendislik Ltd.Şti. endüstriyel vakum pompaları, merkezi vakum sistemleri, vakum ölçme ve kontrol sistemleri, santrifüj tipi blowerlar, root tipi blowerlar, rotary vanalar(hava kilitleri-eklüsler), diverterler(dağıtıcılar-yönlendiriciler), ağır endüstriyel sanayi tipi süpürgeler, merkezi toz toplama sistemleri, nitelikli antistatik ve aşınma direnci yüksek endüstriyel hortumlar, FDA sertifikalı hortumlar, endüstriyel hava tahrikli diyaframlı ve pistonlu pompalar konusunda 25 yılı aşkın süredir büyüyen iş hacmi ile Perpa Ticaret Merkezi’nde, profesyonel mühendislik satış kadrosu, %100 stok ve yedek parça bulundurma garantisi, yurtdışı eğitimli teknik servis ekibi ile faaliyetlerini yürütmektedir.
 
Şirket misyonumuz;
Çalışanlarının uzun yıllar profesyonel deneyim, bilgi ve tecrübesi ile uluslararası iş ortaklarımızla, devamlı çözüm odaklı çalışmak olup, yenilikleri takip eden, yüksek standartlarda müşteri memnuniyetini sağlayarak, ticari ve teknik hizmetleri vermektir. Şirketimiz, temsilciliklerini yaptığı firmaların her türlü satış sonrası hizmetlerini üstlenmektedir.
 
Şirket vizyonumuz;
 Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza yüksek kalitedeki ürünlerde ekonomik çözümler üretmektir.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR