Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Kalitemiz Her Zaman Gururumuz Olmuştur KONPET Plastik Ambalaj

Kalitemiz Her Zaman Gururumuz Olmuştur KONPET Plastik Ambalaj

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Kalitemiz Her Zaman Gururumuz Olmuştur KONPET Plastik Ambalaj
Firmamız KONPET PLASTİK 2009 yılında Konya’da kurulmuştur. Küçük ölçekli bir işletme olarak kurulmasına rağmen, kurulduğu ilk günden itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede ambalaj sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmet sunabilmek, kalitesiyle sağlam ve düşük maliyetli iş çıkarmak temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen KONPET PLASTİK, uzman kadrosu ile firmaların kendi ürünlerini sergileyecekleri ambalaj taleplerine cevap vermektedir. 



Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan KONPET PLASTİK, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

MİSYONUMUZ Bir ürünün satışında ürün kalitesi ne kadar önemli ise, ambalajın kalitesi de o kadar önemlidir. İyi bir ambalaj; ürünün satışını arttırdığı gibi; ürünü bozulmadan içinde saklayabilmesi, ürünü anlatması ve kolay kullanılabilme özellikleri ile tüketicinin güvenini de kazanmaktadır. İşte KONPET bu noktada size hizmet verebilecek ender kuruluşlardan birisidir.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Güzellik Sektörünün Buluşma Noktası; BeautyEurasia

    Güzellik Sektörünün Buluşma Noktası; BeautyEurasia

    Türkiye ve Avrasya’nın lider sektör ve iş birliği platformu olan BeautyEurasia, 12 Haziran’da kapılarını açıyor. Yurt dışından yoğun talep ve ilgi gören BeautyEurasia’da 40 ülkeden 600’ün üzerinde profesyonel satın almacıyı katılımcılarla buluşturmak için hazırlıklar sürüyor.... Devamı »
  • NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    Özellikler: • Makinenin tamamı gıda tüzüğüne uygun krom malzemeden üretilmiştir. Bu sayede makine paslanmaya karşı korunmaktadır. • Küp kesim ölçüleri; 5 mm ile 85 mm aralığında olup 5mm katlarında kesim yapılabilir.... Devamı »