Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Doğadan Meyve Molası

Doğadan Meyve Molası

Doğadan, yepyeni sağlıklı atıştırmalık ürünü Doğadan Meyve Molası ile meyvelerin tüm iyiliğini sunmaya devam ediyor.

Doğadan Meyve Molası

Doğadan Meyve Molası, düşük kalorili ve tamamen doğal içeriğiyle ara öğünler için ideal bir sağlıklı atıştırmalık.

Türkiye’de bitki ve meyve çayı kategorisinin önde gelen markası Doğadan’ın 40 yıllık uzmanlığıyla hazırlanan Meyve Molası için özenle seçilmiş taptaze meyveler en doğal haliyle püre haline getiriliyor. Konsantre edilmeden, hiçbir koruyucu ve renklendirici eklenmeden pratik ambalajında sunuluyor. İlave şeker içermeyen Doğadan Meyve Molası, sadece 50-60 kalori değeri ile ara öğünler için hafif ve keyifli bir lezzet. Türkiye’nin ilk yetişkinlere özel meyve püresi olma özelliği taşıyan Doğadan Meyve Molası; çilek, elma, böğürtlen ve elma, armut, muz olmak üzere iki farklı lezzet seçeneğiyle sunuluyor. Ayrıca kolay taşınabilen ve tekrar kapanabilen ambalajıyla; evde, ofiste, okulda, sporda kısaca her yerde pratik kullanım sağlıyor.




 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    TANRIKULU, TOMRA TEKNOLOJİSİ İLE DÖNÜŞTÜRÜYOR

    Türkiye’nin önde gelen geri dönüşüm şirketlerinden Tanrıkulu Şirketler Grubu, kapasitesini ve verimliliğini TOMRA Sorting sensör tabanlı ayıklama makineleri ile arttırıyor. Tanrıkulu, Sakarya Akyazı’da faaliyete geçecek yeni pet geri dönüşüm tesisi için TOMRA makineleri ile son teknoloji yatırımlarına devam ediyor.... Devamı »
  • Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuarlar yine dolu dolu devam ediyor. Biz de sizi yalnız bırakmadık. Mayıs ayında, fuarların düzenleneceği şehirlere götürüyoruz sizleri. Siz de hazırsanız Mayıs ayı fuar gezi rotalarımıza hep birlikte bakalım.... Devamı »