Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / “Altyapı ve Üstyapı İmalat Faaliyetlerinde Aranılan Bir Şirket Olmak Hedefimizdir”

“Altyapı ve Üstyapı İmalat Faaliyetlerinde Aranılan Bir Şirket Olmak Hedefimizdir”

Arotek Grup, özel tasarım makinelerle sektöre geniş bir yelpaze sunuyor.

“Altyapı ve Üstyapı İmalat Faaliyetlerinde Aranılan Bir Şirket Olmak Hedefimizdir”
Arotek Grup uzun senelere dayanan bilgi ve tecrübelerini 2009 yılında hayata geçirerek ambalaj ve paketleme sektörüne adım atmıştır. İlk etapta sektörün ihtiyaçları doğrultusunda ilerleyerek; yatay toz dolum, sıvı dolum, dikey paketleme, terazili sistemler, vakum sistemleri, koli bantlama üniteleri, tarih basma üniteleri gibi birçok alanda talepleri karşılamakla beraber, müşterilerden gelen istekler doğrultusunda özel tasarım makineler üreterek sektöre geniş bir yelpaze sunmaktadır.

Misyon ve Vizyon
Arotek Grup gerek yurt içi gerekse yurt dışı çalışmalarında kaliteyi ve güveni baz alarak kalıcı eserler yaratır. Ülkemizde sektör ihtiyaçlarını güçlü bir şekilde karşılarken, yurt dışı pazarında da büyük ölçekte söz sahibi olan Arotek Grup uzman kadrosuyla sektördeki rekabeti her anlamda bir kademe ileriye taşımıştır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Halsizlik Şikâyeti Olanlara Öneriler

    Halsizlik Şikâyeti Olanlara Öneriler

    Halsizlik hemen hemen herkesin yaşadığı bir durumdur. Halsizlik şikâyeti yaşayanlar, halsizliğe iyi gelen çeşitli metotları araştırmaktadır. Bu doğrultuda halsizliğe iyi gelen bilgileri sizler için derledik.... Devamı »