Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ​Omron'dan Yenilik: Röle 4.0

​Omron'dan Yenilik: Röle 4.0

Sadece 6 mm’lik genişliğe sahip G2RV endüstriyel röle artık eşsiz kilitlenebilir test switchi ile sunuluyor.

​Omron'dan Yenilik:  Röle 4.0
Omron, geleceğin Akıllı Fabrikası'ndaki akıllı otomasyon için tasarlanan Röle 4.0 ile G2RV endüstriyel röle serisini bir sonraki seviyeye taşıdı. G2RV serisi rölelere eklenen kilitlenebilir test switchi sayesinde operatörlerin ve mühendislerin bir panel, makina veya sistemin işlevselliğini test etme avantajı sağlanmaktadır. Test switchi, kazayla çalıştırılmayı önlemeye yönelik döner bir koruyucu kapağa sahiptir. Ayrıca bu kapak, örneğin; tehlikeli bir ortamda operatörlerin belirli bir mesafeden bakıldığında switchin korumalı olduğunu görmelerini mümkün kılar.
 
Mevcut bir PCB röleden uyarlanmak yerine en başından itibaren kendi ilkelerine göre tasarlanan Omron'un G2RV serisi, piyasadaki tek orijinal ince endüstriyel röledir. Böylece G2RV, makina üreticilerine ve pano imalatçılarına çok çeşitli faydalar sunmaktadır. Sadece 6 mm genişliğe sahip olmasına rağmen endüstriyel uygulamalar için gereken tüm dayanıklılık ve güvenilirliği sağlamaktadır. Böylece kompakt panolar ve ekipmanlar için idealdir.
Endüstriyel G2RV rölenin merkezinde soket ile röle arasında yüksek iletkenliği ve güvenilir bağlantıyı sağlayan geniş kontak yüzeyine sahip güçlü bir mekanik pin bulunmaktadır. Döner koruyucu kapağa sahip patentli switch tasarımının mevcut bir PCB röleden uyarlanma yoluyla elde edilmesi (neredeyse) imkânsızdır.
 
G2RV, standart olarak LED göstergesine, mekanik indikatöre ve şeffaf kasaya sahip bir endüstriyel röledir ve bu sayede çalışma durumu rahatlıkla görülebilmektedir. PLC'lerle kolayca kullanılabilir ve bastırmalı (push-in) terminaller sayesinde kablolama hızlı ve güvenilirdir. 6 A’ya kadar anahtarlayabilen, 6 farklı bobin gerilim çeşidine sahip geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır. Ayrıca seride 30 VAC veya 36 VDC’ye kadar 50 mA’lik giriş sinyalleri gibi hassas yükleri güvenilir bir şekilde anahtarlamak için özel olarak tasarlanan ‘’input’’ röleler yer almaktadır. Sunulan farklı aksesuar ve PLC kablo seçenekleri (Omron ve piyasaki diğer PLC’lere uygun, konnektörlü kablolar) G2RV serisini çok çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal bir hale getirmiştir.
 
Tüm Omron ürünlerinde olduğu gibi patentli, kilitlenebilir koruma kapaklı test switchine sahip G2RV röle serileri en yüksek kalite ile imal edilmiştir ve CE, VDE ve cUlus dâhil ilgili uluslararası standartlara uygundur.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    Özel baskılı kutular, koliler, e-ticaret kargo kutuları, kargo kutuları, kapaklı kargo kutuları, e-ticaret kolileri, zigzag kırpık kağıt kategorisindeki ürünlere tek tıkla ulaşmanızı sağlayan Kolijet, ürün ambalajına ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını ertesi gün ayağına getiriyor.... Devamı »