Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Schmalz, Tutucu Portföyünü Genişletiyor

Schmalz, Tutucu Portföyünü Genişletiyor

Schmalz 5 Ağustos itibariyle ABD'li Soft Robotics (SRI) şirketinden tüm parmak tutucu konfigürasyonları ve patentleri ilgili teknik bilgi birikimleri de dahil olmak üzere mGrip Ürün Ailesini satın aldı.

Schmalz, Tutucu Portföyünü Genişletiyor
Böylece gıda ürünlerini taşıma sektöründeki pazar konumunu genişleten Schmalz’ın Grup Yönetici Ortağı Dr. Kurt Schmalz, gıda endüstrisinin büyüyen bir pazar olduğunu belirterek, "Yeni parmaklı tutucu portföyümüzle, müşterilerimize geniş bir vakumlu tutucu portföyünün yanı sıra gıda ürünlerinin otomatik olarak taşınması için parmaklı tutucular da sunuyoruz" dedi.

mGrip Ürün Ailesi, modüler tasarımları sayesinde kavrama sistemlerinin kullanımı konusunda esneklik sağlar, müşteri gereksinimlerine kolayca ve hızlı bir şekilde uyarlanabilir. Değişen şekilleri nedeniyle kavraması zor olan hassas nesnelerin hassas bir şekilde taşınması için en sağlam ve çok yönlü seçenektirler. Ayrıca gıda endüstrisi için çok önemli olan yüksek hijyenik uygunluk ile karakterize edilirler.

Tipik uygulama alanları arasında unlu mamuller, meyve ve sebzelerin yanı sıra et ve balıkların doğrudan taşınması yer almaktadır. Schmalz’ın mGrip Ürün Ailesinin satın alınmasıyla birlikte Boston, Massachusetts'teki mevcut lokasyonunu da işletmeye devam edeceğini kaydeden Schmalz ABD Genel Müdürü Dr. Volker Schmitz, “Aynı zamanda Boston'daki mevcut altyapıyı devam ettirerek pazara hızlı erişim sağlıyor ve müşterilerimize güvenilir teslimat sağlamaya devam ediyoruz. Bu tutucuların satın alınması, Schmalz'ın endüstriyel otomasyon için vakum çözümleri sunan lider bir küresel tedarikçi olarak büyümeye devam ettiğinin bir başka kanıtıdır" dedi.

Yüksek kalitesi sayesinde mGrip Ürün Ailesi, vakumlu otomasyon alanında teknolojik olarak lider ürünleri temsil eden Schmalz'ın portföyüne mükemmel bir şekilde uymaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR