Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / COBOT UYGULAMALARI İÇİN YENİ HAFİF LAYER GRİPPER SİSTEMİ ZLW

COBOT UYGULAMALARI İÇİN YENİ HAFİF LAYER GRİPPER SİSTEMİ ZLW

Yeni ZLW layer tutucu ince ve hafif bir tasarıma sahiptir. Bu sayede hafif robotlarla paletleme olanağı sağlar.

COBOT UYGULAMALARI İÇİN YENİ HAFİF LAYER GRİPPER SİSTEMİ ZLW
Schmalz'ın yeni, ağırlığı azaltılmış layer tutucusu ile, cobot'lar daha hafif iş parçası katmanlarını da paletleyebilir. Schmalz, vakum plakasını, tutucu boyutlarını ve diğer tüm bileşenleri taşıma görevine en uygun şekilde uyarlayarak vakum üretimi için gereken gücü en aza indirmiştir.

Modele ve üreticiye bağlı olarak, hafif robotların tasıma kapasitesi 25 kilograma kadar çıkabilir. Schmalz, paletleme ve depalletizasyonda kullanmak için layer tutucularına bir fırsat vermiştir. Sonuç olarak, ZLW hafif layer tutucusu, boyutuna bağlı olarak yalnızca 4 ila 7,5 kilogram arasında ağırlığa sahipken 20 kilograma kadar kaldırma kapasitesine çıkabilmektedir. Bu, robota gerçek taşıma görevi için yeterli yük imkanı verir.


ZLW, SPZ serisi layer tutma sistemlerini genişletir ve kavanoz, bardak, teneke veya farklı boyutlardaki karton kutular gibi açık, içi boş veya kapalı nesneyi aynı anda tutabilmektedir. Opsiyonel olarak temin edilebilen yaylı flans ile is parçası katmanındaki yükseklik farklılıklarını
dengeler. Ek olarak, Schmalz hafif tutucuyu kullanıma göre yapılandırır: Kullanıcı, birbiriyle ve görevle eşleşen bileşenlerle verimli bir komple
sistem alır. Vakum jeneratörü ayrıca proses güvenilirliği için gerekenden daha fazla güç gerektirmeyecek şekilde boyutlandırılmıstır.


Ancak tasıma sürecinin verimliliğini artıran tek şey bu değildir: yeni layer tutucu ayrıca dolaylı olarak CO2 ayak izini düşük tutmaya da yardımcı olur: Daha küçük robotlar daha az güç gerektirir ve böylece sürdürülebilir otomasyonu destekler - örneğin üretim besleme, otomatik depolama veya hat sonu paletleme.

Schmalz tasarımı bilinçli olarak ince tutmuştur: Sızdırmazlık elemanı isteğe bağlı olarak ayrı geçmeli vantuzlar veya bir sızdırmazlık süngeri ile donatılmıstır. Bir çerçeve, bunları üzerine bir basınç tahliye valfi, vakum sensörü VSi ve flansın monte edildigi petek plakaya bağlar. Vakum jeneratörü ayrı bir sekilde bağlanabilir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Mini Lezzet ürünlerini, çemensiz pastırma ailesine dahil olan Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişledi. Paketlerin üzerinde bulunan glütensiz amblemi sayesinde çölyak hastaları da bu ürünleri kolaylıkla seçilebiliyor.... Devamı »
  • TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.... Devamı »