Cuma , 18 Ekim 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / AVANPAK: “Dakikada 50 Tüp Krem İtinayla Doldurulur”

AVANPAK: “Dakikada 50 Tüp Krem İtinayla Doldurulur”

AVANPAK’ın yerli ve özel üretimi olan mini yatay kutulama makinesi 12-14 Haziran’da İstanbul BeautyEurasia’da ilk kez görücüye çıktı.

AVANPAK: “Dakikada 50 Tüp Krem İtinayla Doldurulur”
AVANPAK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı, özellikle kozmetik sektörüne hitap eden bu makineyi şöyle anlatıyor:

‘’Yerden büyük tasarruf sağlayan bu makine AVANPAK’ın yerli ve özel üretimidir. Büyük ebatlı yatay ve dikey kutulama makinelerimizin yanı sıra az yer kaplayan daha küçük makinelere de ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Özellikle tüp dolum yapılan ürün üreten kozmetik gibi sektörlere yönelik AVT-1030 Yatay Kutulama Makinesi geliştirdik. Düşük bütçesiyle de maliyette tasarruf sağlayan ürünümüz tek kalıp için uyumludur ve ihtiyaca, ürün ebadına göre geliştirilebilir. Az yer kaplamasına ve küçük boyutuna karşın dakikada 20-50 adet tüp dolumu yapacak kapasitededir. Yazılım ve otomasyon işlerini kendi bünyemiz içerisinde çözüme kavuşturduğumuz için makineleri ihtiyaca göre tasarlayabilmekteyiz. Dolayısıyla ürün çeşidine göre ilaç, gıda, kozmetik, anne bebek ürünleri gibi birçok çeşit alanlarda kullanılabilir.

Kozmetik fuarında görücüye çıkaracağımız makinemizi merhemler, güneş kremleri, losyonlar, el kremleri, jeller, anne bebek ürünleri, saç bakım ürünleri gibi ürün üreticilerine sunmayı hedefliyoruz. Bunlar haricinde dikey kutulama makinesi için şişeli ürünler; şurup şişeleri, serum şişeleri, tablet şişeleri, kapsül şişeleri gibi ilaç, gıda takviyeleri ve kozmetik ürün üretimi yapan firmalar da hedeflerimiz arasında. Dakikada 50 kutu, saatte 3000 kutu kutulayabilen yatay kutulama makinelerimiz, 3 vardiyada 10 kişinin işini yapabiliyor. Bu sayede markaya iş gücü verimliliği sağlıyor."

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Balparmak'a Ödül...

    Balparmak'a Ödül...

    Balparmak, Çok Sevilen Reklam Kampanyası “Bilimle Süzülen Bal” ile Temel Gıda Kategorisinde Altın Effie Ödülü’ne Layık Görüldü!... Devamı »