Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Schunk Beşinci Kez Dünya Piyasasının Liderleri Listesinde

Schunk Beşinci Kez Dünya Piyasasının Liderleri Listesinde

Schunk, Alman WirtschaftsWoche dergisi tarafından gerçekleştirilen yılın “Dünya Piyasasının 500 Gizli Lideri’’ listesine girmeye hak kazandı.

Schunk Beşinci Kez  Dünya Piyasasının Liderleri Listesinde
www.schunk.com

Yatırımlarıyla müşterilerine fayda sağlayacak yeni teknolojiler geliştiren ve sektörün yeni vizyonlarının belirlenmesi konusunda yüksek hassasiyet gösteren şirket, elde ettiği bu başarıyı güçlü bir motivasyon kaynağı olarak görüyor. 2022 yılında da “Dünya Piyasasının 500 Gizli Lideri” arasında yer alan Schunk, arka arkaya beş defa listeye adını yazdırma başarısının temeline bir aile şirketi olarak köklü inovasyon mirasına sahip çıkmayı koyuyor.

Dijitalleşme rehberliğinde hep daha ileriye yol alıyor
75 yılı aşkın süredir otomasyon ve talaşlı imalat ürünlerindeki liderliğini Ar-Ge ve inovasyona verdiği değer sayesinde sağlayan Schunk, imalat prosesini doğrudan iş parçası üzerinde takip eden akıllı takım tutucu iTENDO2 gibi ilk akıllı ürünlerini piyasaya sunuyor. Avrupa, Asya ve Amerika kıtasında üç farklı lokasyonda kullanıcıların ürün uygulamalarını geliştirmek ve ürün testleri yapmak için CoLabs’ı hayata geçiren Schunk, modern robot uygulama merkezlerine yatırım yapmayı sürdürüyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR