Perşembe , 09 Mayıs 2024
HABERLER

Gezi Notları

  • DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    En geniş manâda İskandinavya denildiğinde akla aşağıdaki beş ülke gelir; Danimarka (Denmark) Başkenti Kopenhag, İsveç (Sweden) Başkenti Stockholm, Norveç (Norway) Başkenti Oslo, Finlandiya (Finland ) Başkenti Helsinki, İzlanda (Iceland) Başkenti Reykjavik İskandinavya Ülkelerinden bu sayımızda üçüncü ülkesi olan Norveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »
  • İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    PACKWORLD 188. Haziran sayımızda İskandinav yarımadasının, Danimarka ülkesini siz değerli okuyucularımıza tanıtmıştık. Bu sayımızda ikinci ülkesi olan İsveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »
  • İskandinav Yarımadası

    İskandinav Yarımadası

    İskandinavya Avrupa'nın kuzey kısmında yer alan coğrafi bölgenin adıdır. İskandinav ülkeleri Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve İzlanda'dır.... Devamı »
  • Fransa’nın Başkenti Paris Bir “Işıklar Şehri”

    Fransa’nın Başkenti Paris Bir “Işıklar Şehri”

    Fransa'nın Başkenti ve Dünya Turizm Merkezlerinden Biri Olan Paris 12 Milyon Nüfusu ile Avrupa'nın En Popüler Yerlerinden Biridir. Turistlerin Her Yıl Ziyaret Ettiği Dünyanın En Popüler Şehirlerinden Biri Olan Paris, Seine Nehri'nin Yanına Kurulu '' Işıklar Şehri'' Olarak da Biliniyor.... Devamı »
1233.sayfadasınız. Toplam 3 sayfa var.