Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER

Gezi Notları

  • Dünyanın En İyi 10 Müzesi

    Dünyanın En İyi 10 Müzesi

    Müzeler gerek mimari açıdan gerek seyahat edilen şehirler hakkında içerdiği bilgiler nedeniyle önemli bir yere sahip. İşte dünyanın en çok ziyaret edilen 10 müzesini sizler için derledik.... Devamı »
  • MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    Kuzey Afrika’nın kuzeydoğusunda bulunan bir turizm cenneti olan Mısır, görkemli görüntüsüyle nefes kesen ve coğrafya, kültürel ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra dalış meraklılarını cezbeden zengin su altı yaşamı ve renkli eğlence hayatıyla da öne çıkıyor.... Devamı »
  • 5 FARKLI ROTA İLE ‘GÜNEY KORE TURU’

    5 FARKLI ROTA İLE ‘GÜNEY KORE TURU’

    Turist olarak gezip görmeyi, bir yerin, bir ülkenin tarihini merak ederiz. Bazı ülkeleri size tanıtmak, görmek isteyeceğiniz ülkeleri seçmenize yardımcı olmak istedik. Bu neden ile bugünkü yazıda size Güney Kore'den bahsetmek istiyoruz.... Devamı »
  • Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Balkanlarda seyahat etmenin şüphesiz en güzel yanı aramızdaki 5 asırlık duygusal bağ. Atatürk’ün yetiştiği topraklara yolculuk, bugün hala şakır şakır Türkçe konuşan Türk nüfusu, Osmanlı’nın arkasında bıraktığı mimari ve kültürel izler insanın kalbine dokunuyor. Bu sebeple Avrupa’daki diğer yerlerden çok daha duygusal bir ülkedir.... Devamı »
  • TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    TARİHİ DERİNDEN HİSSEDECEĞİNİZ 5 ROTA

    Coğrafyası ve tarihi ile cennet olan ülkemiz, çağlar boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış. Bu topraklarda yaşayan atalarımızın bize miras bıraktığı eserlerin hepsi birbirinden kıymetli ve güzeldir. Kim bilir, belki bir sonraki yurt içi tatil planınızı hazırlarken buradan yararlanabilirsiniz.... Devamı »
  • SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ 5 FARKLI ROTA

    SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ 5 FARKLI ROTA

    Derin berrak sulardan, yemyeşil tepelerin zirvesine, doğanın sunduğu birçok güzelliğini dergimizde keşfedebilirsin. Dünyada hala hayat varmış dedirten olağanüstü atmosferinde gündüzleri; koyların ve kumsalların keyfini çıkarırken, geceleri; ışıl ışıl bir dünya sunan eğlence mekanlarında tatil keyfini doyasıya yaşayabilirsin.... Devamı »
  • DÜNYANIN EN GÜZEL 5 TROPİK ADASI

    DÜNYANIN EN GÜZEL 5 TROPİK ADASI

    Manzaraların güzelliğiyle sizleri adeta büyüleyecek, çektiğiniz fotoğraflarla harika anılar kaydedeceğiniz en güzel 5 tropik ada rotalarını bu sayımızda sizler için hazırladık.... Devamı »
  • Doğa Tutkunlarını Mest Edecek 5 Rota

    Doğa Tutkunlarını Mest Edecek 5 Rota

    Yeni yerler keşfederken dikkatinizi en çok doğal güzellikler çekiyorsa, doğa ile iç içe olmak sizler için vazgeçilmez bir tutkuysa bu yazımıza göz atmanızda fayda var. Doğa tutkunlarını kendine hayran bırakacak, birbirinden güzel doğa manzaraları rotalarını bu sayımızda sizler için hazırladık.... Devamı »
1232.sayfadasınız. Toplam 3 sayfa var.