Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Geri Dönüşüm / UNO'dan 24 Ayda Parçalarına Ayrılan Akıllı Ambalaj

UNO'dan 24 Ayda Parçalarına Ayrılan Akıllı Ambalaj

d2w teknolojisi, UNO’nun akıllı ambalajının normal bir plastiğe göre çok daha hızlı bir şekilde çözünmesine yardımcı oluyor.

UNO'dan 24 Ayda Parçalarına Ayrılan Akıllı Ambalaj
Dünyada 100’den fazla ülkede kullanılan plastiğin üretim aşamasında ilave edilen d2w malzemesi, oksijen ile etkileşime girdiği andan itibaren plastiğin moleküler yapısını değiştirerek onu plastik olmaktan çıkarır. Bu süreç sonunda moleküler yapısı tamamen değişmiş olan plastik, doğada sanki bir yaprak gibi bio-çözünüme girer.

d2w teknolojisi, ambalajların çevreye zarar vermeden yok olmasını sağlayarak plastik atıkların önüne geçiyor. Bu teknolojiyle gıdanın hijyenik bir şekilde tüketicilere ulaşması sağlanırken çevre kirliliği de önlenmiş oluyor.

UNO, Doğa Dostu Ambalaj Teknolojisiyle Sektöre Örnek Teşkil Ediyor
UNO Akıllı Ambalaj içeriğindeki d2w teknolojisi sayesinde; hava, su, ısı ve gün ışığı ile temasa girdiği an itibariyle ambalajın molekül bağları kırılmaya başlarken bakteri üretimi ile ambalajda sürekli bir çözünme gerçekleşiyor. 24 aylık bir süre aralığında çürüyüp parçalara ayrılan Akıllı Ambalaj, karbondioksit, su ve biyokütle haline dönüşerek geride hiçbir zararlı kalıntı bırakmadan doğada kayboluyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Eurasia Rating, Sarten Ambalaj ve baglı ortaklarının konsolide finansal yapısı ile mevcut ve planlanan tahvil ihraçlarının nakit akımlarının periyodik gözden geçirilmesi sürecinde firmayı yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride degerlendirdi. Ayrıca Sarten’in uzun vadeli ulusal notunu ‘A- (Trk)’den ‘A (Trk)’ seviyesine yükseltti.... Devamı »