Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Tutkumuz: Güvenilir Ve Yenilikçi Sistemler ‘‘Baumer Hhs’’

Tutkumuz: Güvenilir Ve Yenilikçi Sistemler ‘‘Baumer Hhs’’

Birinci sınıf ürünlerimiz ve kusursuz çok yönlü hizmetimizle müşterilerimizin heyecan duymasını istiyoruz. Ancak en iyisi ürünlerimizi kendiniz görmenizdir!

Tutkumuz: Güvenilir Ve Yenilikçi Sistemler ‘‘Baumer Hhs’’
Merkezi Krefeld, Almanya'da bulunan Baumer hhs, güvenilir ve yenilikçi tutkal uygulaması ve kalite güvence sistemleri için dünya çapındaki ortağınızdır.
Bizim için kalite, hassasiyet ve mühendislik imalatın temel ilkeleridir. Profesyonel hizmetler ürünlerimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle, bireysel ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayan çözümlerin temelini oluşturan yapıcı ve işbirlikçi diyalog sürdürüyoruz. Eğitimli satış personelimiz ve teknisyenlerimizle, sistem konfigürasyonu, üretimi, bakımı ve servisi sırasında karşılaştığınız tüm sorunlarda size destek oluyoruz. 
Krefeld'deki Baumer hhs çözüm merkezi, yeni uygulamalarda ve doğru yapıştırıcıları seçmenizde size yardımcı olur. 

UZMANLAR

30 yılı aşkın bir süredir, yaptığımız her şey güvenilir yapıştırmaya ve tek bir amaca yöneliktir: hem müşterilerimizin hem de dinamik bir pazarın yüksek taleplerini karşılamak. Baumer hhs, endüstriyel uygulamalarda uzmanlaşmıştır. Özel çözümlerimiz karton kutu ve oluklu mukavva üretimi, hat sonu paketleme, baskı sonlandırma ve diğer uygulamalarda kullanılmaktadır.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Vigor PLC Teknolojisi

    Vigor PLC Teknolojisi

    Neredeyse her projede rahatlıkla kullanabileceğiniz Vigor PLC ile artık makinelerinizin otomasyon maliyetleri azalıyor kabiliyetleri artıyor.... Devamı »