Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Ambalaj Endüstrisinin Büyük Buluşması 23-26 Ekim 2024’te İstanbul’da

Ambalaj Endüstrisinin Büyük Buluşması 23-26 Ekim 2024’te İstanbul’da

1.200’den fazla firma ve firma temsilciğinin yer alacağı fuarda 16 bini uluslararası olmak üzere 90 bin ziyaretçi hedefleniyor.

Ambalaj Endüstrisinin Büyük Buluşması 23-26 Ekim 2024’te İstanbul’da
Ambalaj ürünleri, ambalaj ve gıda makineleri, baskı ve konverting teknolojileri alanlarında kaliteli, projeye özel anahtar teslim çözümler sunan yerli ve yabancı markaların yer aldığı, bölgesinde alanının en büyük ticaret etkinliği olan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 29. kez İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Food-Tech Eurasia Fuarı ile eş zamanlı olarak 23-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

2023 yılında 120’nin üzerinde ülkeden ziyaretçi ağırlayan fuarın, bu yıl da ABD’den Afrika’ya, Avrupa’dan Orta Doğu’ya dünyanın dört bir yanından on binlerce sektör profesyoneli tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Farklı endüstrilerin ambalaj ihtiyaçlarını en uygun ve etkin tasarımlarla karşılamak amacıyla yenilikçi girişimler; Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'nda Salon 3 ve 4 Fuayesinde yer alacak Ambalaj Tasarımı ve İnovasyonu Sokağı'nda ziyaretçiler ile buluşmak için hazırlanıyor. Ürün ve hizmetlerini son kullanıcılarına sunmak için daha yaratıcı, yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj tasarımları arayışında olan gıdadan tekstile, otomotivden e-ticarete kadar uzanan çok sayıda sektör temsilcisi, aradıklarını bu sokakta bulabilecek.

Fuar giriş biletini web adresinden satın alarak, kapıda sıra beklemeden hem Avrasya Ambalaj Fuarı’nı hem de eş zamanlı düzenlenen Foodtech Eurasia Fuarı’nı tek bilet ile 4 gün boyunca ziyaret edebilirsiniz. Katılımcı firmaları görmek ve ziyaret takvimi belirlemek için de fuara gelmeden web sitesini incelemekte fayda var. Fuar saat 10.00’da açılıyor, ilk üç gün 18.00’de, son gün ise 17.00’ye kadar ziyaret edilebilir.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR