Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Tos+H Expo, İş Sağlığı ve Güvenliği Alanındaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

Tos+H Expo, İş Sağlığı ve Güvenliği Alanındaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor

Fuarda 16 oturumdan oluşan sempozyumda; güvenlik ve iş kazalarının önlenmesi, şirket ve kurumlarda iş güvenliği uygulamaları ile deprem ve afet yardımı gibi önemli konular ele alındı.

Tos+H Expo, İş Sağlığı ve Güvenliği Alanındaki Güçlü Konumunu Pekiştiriyor
2 - 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da 5. kez düzenlenen TOS+H Expo tam anlamıyla bir başarıydı. Üç gün süren etkinlikte 19 ülkeden 163 katılımcı, kişisel koruyucu ekipmanlar (KKD), akıllı giysiler, yapay zekâ tabanlı sağlık koçları ve sanal gerçeklik uygulamaları gibi iş sağlığı ve güvenliği alanında yenilikçi ürün ve teknolojileri tanıttı. 53 ülkeden 4 bin 143 fuar ziyaretçisi, yoğun uluslararası ilginin ve fuarın bölgede artan öneminin altını çizmiş oldu. 

İstanbul Sanayi Odası’nın eş zamanlı düzenlediği, İş Yerinde Korunma ve Sosyal Güvenlik Sempozyumu’nda 1.670'in üzerinde katılımcı yer aldı. Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açılış töreninde yer almanın yanı sıra kendi standıyla da aktif olarak katılım sağladı. Bu durum Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliği standartlarının giderek artan önemini gösteriyor.

Açılışta konuşan Petra Cullmann, “TOS+H Fuarı, yalnızca yenilikçi ürün ve teknolojilerin sunulduğu değil, aynı zamanda bölgesel uzmanlar ve uluslararası üreticiler arasındaki bilgi alışverişi kanalıyla iş güvenliği ve sağlığının korunması alanında ilerlemeyi yönlendirdiği vazgeçilmez bir platform olduğunu kanıtladı. İhtisas fuarı ve sempozyumun birleşimi, Türkiye'de daha güvenli bir çalışma dünyası için yeni standartların geliştirilmesine belirleyici bir katkı sağlıyor” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR