Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / ONUR AMBALAJ 40. YILINDA MESCORD ENDÜSTRİYEL AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ŞİRKETİ’Nİ KENDİ BÜNYESİNE KATMANIN HEYECANINI YAŞIYOR

ONUR AMBALAJ 40. YILINDA MESCORD ENDÜSTRİYEL AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ŞİRKETİ’Nİ KENDİ BÜNYESİNE KATMANIN HEYECANINI YAŞIYOR

ONUR AMBALAJ; Değerli Paydaşlarımız, İş Ortaklarımız, Ve Kıymetli Onur Ailesi, 1983 yılında çıkmış olduğumuz yolda, büyük bir özveri ile 40. yılımızı doldurmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

ONUR AMBALAJ 40. YILINDA MESCORD ENDÜSTRİYEL AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET ŞİRKETİ’Nİ KENDİ BÜNYESİNE KATMANIN HEYECANINI YAŞIYOR
Ayhan KURT
Genel Müdür 

Ambalaj sektörüne adım attığımız ilk yıllarda, şüphesiz bugünlerin hayalini kurmuştum. Küçük bir işletme tesisinin bu denli gelişip, kurumsal bir yapı haline dönüşmesi seyrine baktığımda, sayısız başarıları ardı sıra görebiliyorum.


40. Yılımıza geldiğimiz bu noktada, pek çok fedakarlıklar ve emeklerle tamamlamış bulunuyoruz. Bütün bu sürecin sonunda nihai hedefimiz her zaman ifade ettiğim gibi, arkamızda emsal bir geçmiş bırakmış olmaktır. Ambalaj sektörünün öncüsü ve lideri olmak, birikim ve tecrübeleri korumakla mümkün olsa da, yeniliğe uyum sağlamak bizi her zaman zirvede tutmuştur. Şunu iyi bilmelisiniz ki; asıl varlığımız arkamızda bıraktığımız izlerdir. Başarıya ulaşan basamaklarda, birlikte yürümüş olduğumuz iş ortaklarımız ve çalışanlarımızla yaratıcı çözümler ürettik.


Teknolojiyi takip ederek, sahip olduğumuz patentli markalarımız ile fark yaratan, aynı zamanda ekolojik dengeyi koruyan çevre dostu bir aile olduk.
Bu ailenin birliğinden güç alarak, emin adımlarla hayallerimize adım adım ulaşmaktayız. Yeni yatırımımız olan, MESCORD ENDÜSTRİYEL
AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’ni bünyemize katmış olmanın heyecanını sizinle paylaşmak isterim. Bu firma ile birlikte
hem ürün gamımızı genişletmiş hem de üretim kapasitemizi %35 oranında artırmış bulunmaktayız.


Geldiğimiz bu noktada, her şeyden önce bireye ve çevreye saygılı bir dünya markası olma gayretinde faaliyetimizi sürdürmekteyiz. Şunu iyi biliniz ki, yaşama değer katmak, birlikte gelişmek ve geliştirmekle mümkündür. Adil ve şeffaf yönetim anlayışı ile farklılıklara saygı gösterip, bir bütün olduğumuz bilinci ile değerlerimize sahip çıkmaktayız. Yeni hedeflerimizi belirleyerek Plastik Ambalaj sektöründe, uluslar arası firmaların öncüsü olma gayreti ile ISO 500 ikinci listesine girmeyi hedefliyoruz. Bu yolda atacağımız her adımın tarihi bir kıymeti olduğunun bilinciyle hareket edeceğiz. Her zaman çözüm odaklı bakış açısına sahip olacak ve müşteri taleplerini kalitemiz ile harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz. Plastik ambalaj endüstrisinde kalitesinden ödün vermeyen bir dünya markası olma yolunda, büyümeye devam edeceğimize inancım sonsuz.


Her şeyden önce birbirimize, çevremize ve ülkemize karşı sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz. Mükemmeliyetçi ruhunu hiçbir zaman kaybetmeyerek, tecrübelerimizden aldıkları güç ile her zaman en iyisi için çalışma gayesinde olan tüm çalışanlarıma yürekten teşekkür ediyor, bu çetin ama zafer dolu yolda birlikte yürüdüğümüz tüm iş ortaklarımıza saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SMC Yenilikçi Kablosuz Haberleşme Sistemini Sunuyor.

    SMC Yenilikçi Kablosuz Haberleşme Sistemini Sunuyor.

    SMC, kullanıcılara EtherNet / Ip ve Profinet uyumlu, merkezi olmayan bir çözüm sunuyor. Elektrik gürültüsünden etkilenmeyen, zorlu endüstriyel ortamlarda bile güvenilir olarak kabul edilen bir kablosuz fieldbus ünitesi olan EX600-W serisi piyasaya sunulmuştur.... Devamı »
  • ATHAPACK MAXOM F320/460

    ATHAPACK MAXOM F320/460

    Özellikleri: • Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir. • Çeşitli paket tipleri; yastık, körüklü, oturan gibi.... Devamı »