Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / ​SA 5081 Tam Otomatik Shrink Ambalaj Makinası "YAZICI MAKİNA"

​SA 5081 Tam Otomatik Shrink Ambalaj Makinası "YAZICI MAKİNA"

Makinede, PLC kontrol sistemli, LCD dokunmatik ekranlı Tam Otomatik Shrink Ambalaj Makinası. Makinanın besleme ünitesinde 4 kanallı şişe dağıtma ünitesi mevcuttur.

​SA 5081 Tam Otomatik Shrink Ambalaj Makinası
Makinanın besleme ünitesinde 4 kanallı şişe dağıtma ünitesi mevcuttur. Hız kontrollü besleme konveyöründen yatay ve dikey gelen ürünler istenen adetlerde gruplandırılır. Otomatik olarak gruplanan ürünler, taşıyıcı bantlar yardımı ile otomatik beslenen (PE) polietilen foylolara sarılır ve termostat kontrollü, son teknoloji jilet sistemi ile kesme ve yapıştırma işlemi gerçekleştirilir. Polietilen folyolarla yapıştırılan ürünler hız kontrollü konveyör ile Shrink Tüneline beslenerek shrinklenir. 1200 mm. boyunda çıkış konveyörü üzerine gelen ürünler soğutucu fan ile şoklanarak shrink işlemi gerçekleşir ve sağlam bir ambalaj elde edilmiş olur.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SARAÇ PLASTİK,  ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    SARAÇ PLASTİK, ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    Alanındaki 55 yıllık tecrübe ve teknolojik bilgi birikimiyle, 2008'den beri Avrupa marka komponent ve aksamlarıyla sektöre sunduğu YENİ SRC makineleri ile müşterilerine değer katmaya devam eden SARAÇ, Avrupa ve Ortadoğu'daki en büyük makine stokuna sahip 5.000 m2lik kapalı çalışma alanında, 25 kişilik profesyonel kadrosu ile yenilikçi çözümler getirmeyi sürdürmektedir.... Devamı »