Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Onur Ambalaj’dan Yeni Depo İnşaatı Yatırım Projesi

Onur Ambalaj’dan Yeni Depo İnşaatı Yatırım Projesi

Onur Ambalaj, yeni depo inşaatı yatırım projesi ile daha iyi hizmet vermeye adanmış olan kuruluş felsefesini sürdürmeye devam ediyor.

Onur Ambalaj’dan Yeni Depo İnşaatı Yatırım Projesi
www.onurambalaj.com.tr

İnsan Kaynakları Bir Araya Geldi 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri fabrikalar arasındaki iletişim ağının güçlendirilmesi, uygulanacak projelerde iş birliğinin arttırılması amacı ile Düzce TSO toplantı salonunda İnsan Kaynakları Buluşması gerçekleştirildi. İnsan Kaynakları Müdürü Şebnem KOÇER’inde katılımıyla diğer firmalarla iş birliğinin güçlendirilmesi için bu organizasyona katılım sağladı.

Onur Ambalaj Yeni Depo İnşaatı
Üretim serüvenine 1983’de başlayan Onur Ambalaj, kurulduğu ilk günden itibaren kaliteye, gelişime, teknolojiye ve her zaman daha iyi hizmet vermeye adanmış olan kuruluş felsefesini sürdürmeye, yeni depo inşaatı yatırım projesi ile devam ediyor.

Onur Ambalaj, Düzce’nin Gümüşova ilçesinde, projesi ve inşaat izin süreci tamamlanan ve kapalı alan depolama kapasitesini 19.000 m2 yükseltecek olan yeni depo yatırımının başladığının duyurusunu sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyor. Onur Ambalaj bu yeni yatırımı ile birlikte, gerek istihdamda ve gerek ihracat hedefleri ile ülke ekonomisine katkıda bulunarak vermekte olduğu hizmetlerini daha da ileri seviyelere taşımayı hedefliyor.

Şu anda Türkiye pazarında lider konumda olan Onur Ambalaj, yaptığı ihracatları ile küresel pazarda söz sahibi bir üretici olma yolunda ilerlemeyi sürdürüyor. Yeni tesis ile Türkiye’de kendi alanında takip edilen öncü kuruluş olma özelliğinin yanı sıra küresel rekabette de pazar payını giderek arttırıyor.
 
 
“Onur Ambalaj Ailesi Üyesi Dr. Cemal YAZGAN’nın çocuklarının başarısı bizleri de gururlandırdı.”

Umut Kağan YAZGAN
TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına fizik dalında katıldığı “Elmapı ile Alternatif Elektrik Üretimi” konulu proje ile Ankara Bölge Finallerinde bölge birincisi olmuştur.

İrem Gülce YAZGAN
Avrupa Matematik Olimpiyat Şampiyonu olarak altın madalya kazanmış olup aynı zamanda 15 yaşında altın madalya kazanan ilk Türk öğrenci unvanına da sahiptir.

Onur Ambalaj Ailesini başarılarıyla gururlandıran gençlere, Onur Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan KURT tarafından hediyeleri taktim edildi.

Onur Family Card
Onur ambalaj personeline avantaj sunacak “Onur Family Card” projesinde Onur Ambalaj personeline indirim sağlayacak işletmelerle protokol anlaşması imzalandı. Düzce’de bulunan PEGEM Akademiye bağlı Limit Eğitim Kurumu ile Onur Ambalaj personeline protokol anlaşması ile indirim sağlandı.

Özel Çağsu Hastanesi
Özel Çağsu Hastanesi ile “Onur Family Card” projesi kapsamında protokol anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşmaya göre Onur Ambalaj personeline indirim sağlanacak ve bu anlaşma bütün branşları kapsayacak. Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma HATUN ile yapılan görüşmelerde Onur ambalaj ile işbirliği imzalandı.

Onur Ambalaj Ailesi Bayramlaşma Merasimi
Onur Ambalaj Ailesi kurban bayramı öncesi bayramlaşma merasimi gerçekleştirdi. Merasimde Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan KURT personelin kurban bayramını kutladı. Bayramların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirten KURT, Onur Ambalaj Ailesinin huzur, sağlık ve mutluluk içinde bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    PACKWORLD 188. Haziran sayımızda İskandinav yarımadasının, Danimarka ülkesini siz değerli okuyucularımıza tanıtmıştık. Bu sayımızda ikinci ülkesi olan İsveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »