Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / İSRAPAK'ın Yarı Otomatik Shrink Makineleriyle Etkili Çözümler

İSRAPAK'ın Yarı Otomatik Shrink Makineleriyle Etkili Çözümler

Haksız kâra karşı olan İsrapak, kalite ilkesinden ödün vermeden çalışmalarına devam ediyor.

İSRAPAK'ın Yarı Otomatik Shrink Makineleriyle Etkili Çözümler
www.israpak.com 

Shrink makinesi genellikle kutuların nakliye esnasında zarar görmemesi için ürünün büyük bir bölümünü PE ambalaj ile gerdirerek kaplanması işlemini yapar. Genellikle gıda sektöründe kullanılan Shrink makineleri bu sektörün dışında; cam, mobilya ürünleri, karton kutu, metal makine parçaları, plastik ev eşyaları, çamaşır kurutmalığı, metal ev gereçleri vb… birçok sektörde kullanılmaktadır.

İSRAPAK’ın yarı otomatik shrink ve tam otomatik shrink makineleri ihtiyaçlarınıza, üretim kapasitenize ve ürünlerinizin ebadına göre özel ölçülerde üretimler sunmaktadır. CE markası direktiflerine uygun mekanik ve elektrik emniyetli üretim yapılmaktadır. Yıpranabilen parçalar dışında iki yıl boyunca garantilidir. Yedek parça ve satış sonrası üretici firma desteği, yedi yıl boyunca üretici firma garantisinde parça tedariği mevcuttur.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Brexit Türk ambalaj sektörüne yarayacak

    Brexit Türk ambalaj sektörüne yarayacak

    İngiltere'nin Brexit ile Avrupa Birliği'nden ayrılması, Türk ambalaj sektörüne yarayacak. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, Brexit ile birlikte İngiltere'nin yeniden kendi sanayisini kuracağını ve ambalaja... Devamı »