Pazar , 12 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Metsä Group’un Düzenlediği Better With Less Tasarım Yarışması Kazananlarını Açıkladı

Metsä Group’un Düzenlediği Better With Less Tasarım Yarışması Kazananlarını Açıkladı

Yarışmaya 27 ülkeden 124 kişi katıldı. Onur Mansiyonu Ödülünü Türkiye'den Mine Koca Aldı!

Metsä Group’un Düzenlediği Better With Less Tasarım Yarışması Kazananlarını Açıkladı
Metsä Group’un bir parçası olan, Metsä Board tarafından düzenlenen Better With Less – Design Challenge 2022-2023 küresel ambalaj tasarımı yarışması, dünyanın dört bir yanındaki tasarımcıları geleceğin sıfır atık ambalajını yaratmaya davet etti.
Yarışmanın kazananları 31 Ocakta açıklandı. Bu yıl katılanların tasarımları oldukça dikkat çekiciydi ve kazananı belirlemek oldukça zordu. Bu nedenle 1.lik ödülü iki kişi arasında paylaştırıldı. Türkiye’den yarışmaya katılan, Mine Koca Onur Mansiyonu ödülünün sahibi oldu.

F’lover Tasarımı – Mine Koca
F’lover, tek parça karton ambalajla çiçekleri hediye haline getirmeyi hedefliyor. Asılabilen ya da ayakta sergilenebilen F’lover, ayrıca çiçek taşımacılığında kullanılan diğer malzemelerin yerini alıyor.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Makedonya’da Unutulmayacak 5 Farklı Yolculuk Rotası

    Balkanlarda seyahat etmenin şüphesiz en güzel yanı aramızdaki 5 asırlık duygusal bağ. Atatürk’ün yetiştiği topraklara yolculuk, bugün hala şakır şakır Türkçe konuşan Türk nüfusu, Osmanlı’nın arkasında bıraktığı mimari ve kültürel izler insanın kalbine dokunuyor. Bu sebeple Avrupa’daki diğer yerlerden çok daha duygusal bir ülkedir.... Devamı »