Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / SPS ETİKET: “Etiket Pratiktir, Hızlı Anlatır, Güçlüdür, Fark Ettirir”

SPS ETİKET: “Etiket Pratiktir, Hızlı Anlatır, Güçlüdür, Fark Ettirir”

SPS, SPS Etiket Küçükler Holding çatısı altında 2005 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

SPS ETİKET: “Etiket Pratiktir, Hızlı Anlatır, Güçlüdür, Fark Ettirir”
Kurulum sürecinde Avrupa’nın önde gelen etiket firmaları yerinde incelenmiş, en uygun ekipman ve insan kaynakları yapısı tespit edildikten sonra gerekli istihdam sağlanmış ve tesis Eylül 2005’te faaliyete geçmiştir. Etiket tedarik ettiği firmalara piyasa şartları, tercihler ve trendler hakkında danışmanlık da yaparak, müşterilerinin satışlarına ve işlerine katkıda bulunmak ve çözümler üretmek SPS Etiket’in ana hareket noktalarından birisidir.

Ambalaj tasarımını hayatın içine yansıtmak en iyi uzmanlığımızdır. Ambalajınızın raflarda markanızı en iyi şekilde temsil etmesi için üstün kalite etiket baskı ve ambalaj üretimi standartlarında hatasız üretimi ilke edindik. İlaçtan kimyaya, hijyen ürünlerinden otomotive, tekstilden beyaz eşyaya uzanan geniş sektör yelpazesinde uzun yıllara yayılan uzmanlığımızla hizmet vermekteyiz.

SPS Etiket’in önceliği müşterilerinin marka değerlerini korumak ve artırmaktır. Tecrübemizi, sanat kalitemizi ve teknolojiye olan hakimiyetimizi ancak bu amaçlar uğruna kullanırız.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR