Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Paketleme Makineleri ve Robotik Sistemlerde Çözüm Ortağınız GRİFT MAKİNA

Paketleme Makineleri ve Robotik Sistemlerde Çözüm Ortağınız GRİFT MAKİNA

Grift Makina şık ve estetik mekanlara kaliteli ve modern ürünler üretmektedir.

Paketleme Makineleri ve Robotik Sistemlerde Çözüm Ortağınız GRİFT MAKİNA
Grift Makina temelleri 2001 yılında Konya’da küçük bir torna atölyesinde faaliyetine başlamıştır.

Firma 2019 yılında bugünkü bulunduğu noktada, Erkan makine ismini Grift Makina olarak değiştirerek Firma, bünyesinde başlangıçta gıda, kimya, yapı malzemeleri vb. firmalarının ihtiyaç duyduğu paketleme ve Dolum makineleri imalatını yapmıştır. 2018 yılından itibaren Kurumsallaşma ve Gelişim sürecine giren firma,  ihracata başlamıştır.

Grift Makina olarak 3000 m2 kapalı 8200m2 açık alanda, Ürün hazırlama makinaları, Dikey Paketleme, Sıvı dolum ve hat sonu çözümlerinin üretimini gerçekleştirmektedir.  

 

Konusunda uzman bir yönetim ve üretim anlayışı sergileyen Erkan Lift günün koşullarına uygun tesisinde kaliteye her zaman büyük önem vermiştir. ISO 9001 kalite sistemine uygun çalışmakta olan firma küresel bir firma olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Pazar tecrübesi ile oluşan güven, iş ahlakı ve çalışma azminin yanı sıra günün teknolojilerine uygun yatırımları ile Grift Makina şık ve estetik mekanlara kaliteli ve modern ürünler üretmektedir. 


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    TASARIMDAN ÜRETİME MÜHENDİSLİK

    Mikform, deneyimli ve uzman kadrosuyla termoform sektöründe çok sayıda şirketin çözüm ortağıdır. Mikform’un en temel ilkesi sektöre yenilikler kazandırmak ve müşterilerine yüksek teknoloji ve kalite odaklı ürünler sunarak birçok avantaj sağlamaktır.... Devamı »