Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Otomasyon Sistemlerinde Türkiye’nin Öncü Kuruluşlarından Unity Grup Teknoloji A.Ş, Japon Teknoloji Devi Yaskawa İle Güçlerini Birleştirdi

Otomasyon Sistemlerinde Türkiye’nin Öncü Kuruluşlarından Unity Grup Teknoloji A.Ş, Japon Teknoloji Devi Yaskawa İle Güçlerini Birleştirdi

Asırlık teknoloji devi Yaskawa’nın, dünyaca meşhur; yüksek teknolojisi, sağlamlık ve rakipsiz kalitesi Unity’nin üstün hizmet kalitesi ve sektörel tecrübesi farkıyla ülkemizde üreticilerle buluşacak.

Otomasyon Sistemlerinde Türkiye’nin Öncü Kuruluşlarından Unity Grup Teknoloji A.Ş, Japon Teknoloji Devi Yaskawa İle Güçlerini Birleştirdi
AC-Servo sürücü ve motor teknolojisi, endüstriyel otomasyon ve robot alanlarında dünyanın lider üreticilerinden biri olan Yaskawa Electric, 1915’te kurulduğu günden bu yana daima gelişmeye ve yenilikler üretmeye devam etmektedir. Bugün dünya genelinde 14,500 çalışanı ile yıllık 1,5 Milyon adet AC sürücü, 2.2 milyon adet servo sürücü ve motor, 48000 adet endüstriyel robot üretimi ile dikkatleri üzerine çeken Yaskawa, “Mekatronik” kelime ve olgusunun da mucididir.
Ambalaj, kağıt, kablo-tel sektörlerinde ürettiği yerli ve milli ürünlerle büyük başarılara imza atan, bu sektörlerin yanı sıra plastik, ahşap, metal işleme, otomotiv yan sanayi sektörlerinde de otomasyon hizmeti sağlayan Unity Grup, uzman kadrosu ve güçlü sektörel tecrübesiyle bu alanda hizmet sağlayıcılar arasında en ön sırada gelmektedir.
Kaliteli ürün ve hizmeti firma mottosu olarak benimseyen Unity, yurtiçi, yurtdışı bayii ve temsilcileriyle de bu motto çerçevesinde birleşmektedir. AR-GE projelerini bağımsız AR-GE ofisinde akademik kadrolarla beraber geliştirmekte ve üretilen tüm ürünler faaliyet alanlarına uygun kalite belgeleriyle tescillenmektedir. Unity Grup; benimsediği müşteri güven ve memnuniyet politikası sayesinde; hizmet sağlayıcısı, çözüm ortağı ve tedarikçisi olduğu hemen hemen tüm müşterileriyle sarsılmaz bir güven ağı inşa etmekte ve bu ağı her geçen gün genişletmektedir.
İmalatta ki yetkinliğini, hizmet kalitesiyle birleştirerek dünyaya açılmaya başlayan Unity Grup, bu hedefleri doğrultusunda global bir marka olan Yaskawa’nın distribütörlüğünü de alarak gücüne güç katmıştır. Yaskawa’nın marka kültürü, çalışma anlayışı ve vizyonu bu güç birliğini Unity Grup için daha heyecan verici bir hale getirmektedir.
Endüstriyel otomasyonun; endüstri 4.0’la farklı bir yöne evrildiği, küresel markalar arasında rekabetin hayli kızıştığı ve pandeminin getirdiği yeni normalin toplumsal alışkanlıkları tümden değiştirdiği bugünlerde, eşine az rastlanır global firmalardan birisi olan Yaskawa’nın dünya otomasyon sektörünün lokomotifi pozisyonu, yerli firmalarımızın markalaşması için de büyük bir örnek teşkil etmektedir. Unity Grup; bu ortaklıkla birlikte, marka değerinin oluşturulması, global çapa evrilmesi ve yönetilmesi anlamında da Yaskawa’nın kendilerine büyük bir değer katacağını düşünmektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR