Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / 30. Worldfood İstanbul Gıda Sektörünün Önemli Markalarını Ağırlayacak!

30. Worldfood İstanbul Gıda Sektörünün Önemli Markalarını Ağırlayacak!

Gıda ve gıda teknolojileri sektörünün trendlerine ve gelişimine yön veren, yöresel lezzetlerin tanıtımına katkı sunan, sektörün bölgeye ve dünyaya açılan kapısı olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı WorldFood İstanbul, 1 - 4 Eylül 2022 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

30. Worldfood İstanbul Gıda Sektörünün Önemli Markalarını Ağırlayacak!
www.ite-turkey.com

WorldFood İstanbul Fuarı, bu yıl 30. kez gerçekleştirilecek. Perakende zincirleri, konserve yiyecekleri, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, balık ve deniz ürünleri, sebze ve meyve, gıda katkı maddesi ürünleri vb. gibi başlıklarda uzmanlaşmış pek çok marka ve üretici WorldFood İstanbul Fuarı’nda yer alacak.

30. Yılında da WorldFood İstanbul’a Yoğun İlgi
Hyve Group tarafından düzenlenen, WorldFood İstanbul, 2022 yılında da gıda sektörüne yön veren son gelişmeleri gündeme taşıyacak. 2021 yılında katılımcıların ve firmaların yarattığı ticari başarıyı referans alan firmalar, fuara yoğun ilgi gösteriyor. WorldFood İstanbul, bu yıl da 600’e yakın yerli ve yabancı katılımcıyı ve on binlerce ziyaretçi ile buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fuarın katılımcı alanlarında %80’e yakın bir doluluk sağlandı, katılımlar ve kayıtlar devam ediyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR