Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / PACKWORLD Türkiye Olarak Endüstri Gelecekle Buluşuyor Mottosuyla Düzenlenen WIN EURASIA Fuarında Yerimizi Aldık

PACKWORLD Türkiye Olarak Endüstri Gelecekle Buluşuyor Mottosuyla Düzenlenen WIN EURASIA Fuarında Yerimizi Aldık

İşte WIN EURASIA Fuarından seçtiklerimiz...

PACKWORLD Türkiye Olarak Endüstri Gelecekle Buluşuyor Mottosuyla Düzenlenen WIN EURASIA Fuarında Yerimizi Aldık
Otomasyon, teknoloji, endüstri ve inovasyon dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan WIN Eurasia 2023 Fuarı kapılarını İstanbul’da 7-10 Haziran tarihlerinde açtı. “Endüstri Gelecek Buluşuyor” mottosuyla 4 gün boyunca yerli ve uluslararası birçok katılımcıyı ağırladı. Fuarda, sektör liderleri, yenilikçi ürünler ve teknolojilerle buluştu, işbirlikleri kuruldu.

Bu yıl WIN Eurasia Fuarı’nda, sektördeki en son gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek ve okuyucularımıza bilgi sunmak amacıyla PACKWORLD Türkiye dergimizle yerimizi aldık. Çeşitli söyleşiler ve röportajlar gerçekleştirerek sektörün nabzını tuttuk. Ayrıca sektör profesyonellerine, katılımcılarına ve ziyaretçilere dergimizin dağıtımını ücretsiz olarak gerçekleştirdik. 


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Vigor PLC Teknolojisi

    Vigor PLC Teknolojisi

    Neredeyse her projede rahatlıkla kullanabileceğiniz Vigor PLC ile artık makinelerinizin otomasyon maliyetleri azalıyor kabiliyetleri artıyor.... Devamı »