Cumartesi , 21 Eylül 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Turkchem Eurasia 10. Kez Sahnede: Türkiye Kimya Endüstrisinin Zirvesi Bu Yıl Rekor Ziyaretçi Bekliyor!

Turkchem Eurasia 10. Kez Sahnede: Türkiye Kimya Endüstrisinin Zirvesi Bu Yıl Rekor Ziyaretçi Bekliyor!

Türkiye'nin en büyük ve prestijli kimya fuarı olan Turkchem Eurasia, bu yıl 10. kez kapılarını açıyor.

Turkchem Eurasia 10. Kez Sahnede: Türkiye Kimya Endüstrisinin Zirvesi Bu Yıl Rekor Ziyaretçi Bekliyor!
İlk olarak 2006 yılında düzenlendiğinden beri sektördeki en son yenilikleri ve teknolojilerin adresi olan Turkchem, 27-29 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek. Kimya sanayisinin tek bir noktada buluşacağı bu etkinlikte başlıca Spesifik Kimyasallar, Genel Kimyasallar, Petrokimyasallar, Laboratuvar, Ölçüm Cihazları, Proses ve Otomasyon Endüstrisi, Paketleme, Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri gibi sektörlerin başı çekecek. Sektör profesyonellerinin ilgisini tek bir noktaya toplayan Turkchem, bu yıl rekor sayıda ziyaretçi ağırlamaya hazırlanıyor.

Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in Güçlü Desteğiyle Sektörde Fark Yaratıyor!
Türkiye'nin kimya endüstrisindeki en prestijli etkinliklerinden biri olan Turkchem, bu yıl Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’den aldığı destekle gücüne güç kattı. Sektöründeki liderliğini pekiştirirken, aldığı destekler ile katılımcılarına daha geniş fırsatlar ve benzersiz deneyimler vaat ediyor.

Turkchem Eurasia, Önde Gelen Kimya Derneklerinin güçlü rüzgarını arkasına aldı!
Uluslararası ve yerel düzeyde önemli destekçilerle gücüne güç katıyor. Avrupa Kimya Ticaret Federasyonu (FECC), Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği ve Türkiye Kimya Derneği, bu yıl fuarımızı destekleyen prestijli kurumlar arasında yer alıyor.

FECC'nin uluslararası bağlantıları, Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği ve Türkiye Kimya Derneği'nin sektör liderliği ve bilimsel katkılarıyla bu yıl Turkchem Eurasia kimya endüstrisinin geleceğine ışık tutacak.

ÜCRETSİZ ONLINE YAKA KARTLARINIZI ŞİMDİ TESLİM ALABİLİRSİNİZ!
27-29 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Turkchem Fuarı, bu güçlü destekçilerle birlikte, kimya sektörünün Kaçırılmayacak bu etkinlikte yerinizi alın ve sektördeki en son gelişmeleri keşfedin! Hemen websitemizden online kayıt formumuzu tamamlayın ve yaka kartınızı teslim alın!

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR