Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / FOODPAK’ın Çeşitli Ebatlarda Ürettiği Körüksüz Yastık Tipi Ambalajlar

FOODPAK’ın Çeşitli Ebatlarda Ürettiği Körüksüz Yastık Tipi Ambalajlar

Son teknoloji makine parkuru ve tecrübeli ekibiyle 2014 yılında ambalaj sektörüne adım atan FOODPAK, yeniliğe açık dinamik ruhu ve geniş bir ürün yelpazesindeki üretim başarısıyla Türkiye’nin önde gelen ambalaj üreticileri arasında yerini alıyor.

FOODPAK’ın Çeşitli Ebatlarda Ürettiği Körüksüz Yastık Tipi Ambalajlar
250 gr’dan 5 kg’a kadar değişik ebatlarda üretilebilen körüksüz ambalajlar, sağlamlıkları ile dikkat çekmektedirler. Körüksüz torbalar koli içi veya palet üzerinde yapılan ambalajlamalarda özellikle istif kolaylığı sağlar.

Özellikle Baharat, Kuruyemiş, Kurukahve ambalajı gibi farklı kullanım alanları mevcuttur. Talepleriniz doğrultusunda istenilen ölçülerde ve askı deliği, Meksika şapka gibi birçok farklı alternatiflerde üretimini sağlamak mümkündür. Özellikle günümüzde Cips ambalajları ve Baharat Ambalajları olarak karşımıza çıkan Yastık tipi Pillow Ambalajlar FOODPAK çalışma ekibiyle hizmetinize sunulmaktadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi bile. Ramazan ayında beslenme düzenimiz oldukça fazla değişim gösteriyor. Bundan dolayı, bu dönemde dengeli beslenmemiz oldukça fazla önem taşıyor.... Devamı »