Salı , 07 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Erikli’den Yeni Kategori Yatırımı:Erikli Mineral

Erikli’den Yeni Kategori Yatırımı:Erikli Mineral

Türkiye’nin sevilen su markası ve sektörünün lideri Erikli, yeni bir kategoriye adım atarak meyve aromalı maden suyu “Erikli Mineral” serisini tüketicisi ile buluşturuyor.

Erikli’den Yeni Kategori Yatırımı:Erikli Mineral
“Yükselt kendini” mottosuyla raflarda yerini alan Erikli’nin yeni kategorisi meyve aromalı maden suyu Erikli Mineral serisi, kalitesi ve lezzetiyle dikkat çekerken, mavi renkli şık şişe tasarımıyla da beğeni topluyor.
Geniş dağıtım ağıyla Türkiye’nin dört bir köşesine ulaşan Erikli, tüketici memnuniyeti konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Erikli Ailesi’nin inovasyona yatırım yaparak genişlemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Erikli Meşrubat San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü S. Serdar Seyhanlı, “Günümüzde tüketicilerin ihtiyaç ve beklentileri hızla değişiyor. Bu beklenti ve taleplere doğru yanıt verebilmek ise tüketicileri anlamanın yanı sıra inovasyona yapılan yatırımdan geçiyor. Kitle pazarlamasından kişisel pazarlamaya dönüşün yaşandığı çağımızda ihtiyaçlara cevap veren ürünlerle hem tüketici gözünde ayrışmak hem de raflarda farklılaşmak önem kazanıyor. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • DOMOTEX DIGITAL DAY’e Hazır Olun!

    DOMOTEX DIGITAL DAY’e Hazır Olun!

    COVID-19 salgınının ardından mevcut küresel durumlar, halı ve zemin kaplamaları için dünyanın önde gelen ticaret fuarı DOMOTEX’in 2021 senesi için Hannover'de fiziksel bir fuarın planlanmasını ve organize edilmesini imkansız hale getiriyor. Bunun yerine, yeni dijital format “DOMOTEX Digital Day” 20 Mayıs 2021'de sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.... Devamı »