Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Müşteri Odaklı Anlayış ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA

Müşteri Odaklı Anlayış ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.ozcagdasmakina.com

Müşteri Odaklı Anlayış ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA
Müşteri Odaklı Anlayış ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA

Gelişen teknoloji doğrultusunda dünya standartlarında shrink ambalaj makinelerini üretmektedir. Shrink ambalaj makineleri farklı ölçülerdeki ürünleri paketlemeye olanak tanımaktadır. Cam, plastik, metal, ahşap ve karton gibi çeşitli malzemelerden yapılmış ürünlerin paketlenmesi için özel ambalaj çözümlerini benimsemektedir. Çok çeşitli gıda ve içecek ürünleri başta olmak üzere kozmetik, kimya, boya, tekstil, matbaa, otomotiv, mobilya, merdiven, parke, panel, raf, beyaz eşya, hediyelik eşya, oyuncak ve kırtasiye gibi ürünleri paketleyebilmek için doğru makineleri sunmakta. Üretimleri yerli olduğu için servis ve yedek parça temin etme konusunda geniş imkânlar sağlamakta. Üretim kapasitesi ve ürün boyutları açısından her türlü talebi karşılamak için geniş ürün yelpazeleri mevcut.

Otomatik shrink ambalaj makineleri
Sistemdeki tüm motorlar sürücü kontrollü olup, tüm sürücüler modbus protokolü üzerinden PLC ve 7”ekran ile haberleşmektedir. 

Yarı otomatik shrink ambalaj makineleri
Bir operatörün kullanımına bağlı olarak tasarlanmıştır. Kesme ünitesi ve shrink tünelden oluşmaktadır. 

Manuel shrink ambalaj makineleri
Portatif olarak tasarlanan manuel shrink ambalaj makineleri ile birçok ürün rahatlıkla paketlenebilmektedir. Tek işlemde kesme yapıştırma ve shrink işlemi yapılmaktadır. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SARAÇ PLASTİK,  ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    SARAÇ PLASTİK, ''İki Plakalı DP'' serisini sektöre sundu.

    Alanındaki 55 yıllık tecrübe ve teknolojik bilgi birikimiyle, 2008'den beri Avrupa marka komponent ve aksamlarıyla sektöre sunduğu YENİ SRC makineleri ile müşterilerine değer katmaya devam eden SARAÇ, Avrupa ve Ortadoğu'daki en büyük makine stokuna sahip 5.000 m2lik kapalı çalışma alanında, 25 kişilik profesyonel kadrosu ile yenilikçi çözümler getirmeyi sürdürmektedir.... Devamı »