Cuma , 26 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / SMC, VEX3 serisini güncelledi

SMC, VEX3 serisini güncelledi

SMC maliyet tasarrufu ve çok yönlülük açısından müşterilerine büyük avantajlar yaratacak!

SMC, VEX3 serisini güncelledi
SMC, VEX3 serisini güncelledi
SMC maliyet tasarrufu ve çok yönlülük açısından müşterilerine büyük avantajlar yaratacak, iş elemanlarını kontrol etmek için kullanılan 3 yollu 3 konumlu valf, VEX3'ü yeniden tasarladı. Yeni VEX3 güç tasarrufu ve yeni manuel kontrol seçeneklerinin eklenmesi ile daha fazla kullanım esnekliği sunmaktadır.
Pnömatikte dünya lideri SMC, VEX3 serisinin yeni versiyonuyla, müşterilerine enerji tüketimi açısından daha fazla esneklik ve verimlilik sağlamaktadır.
Güç tüketiminin 1.8 W'den 1 W'a, neredeyse yarı yarıya inmesiyle kullanım maliyetlerinde kazanım olmaktadır. Yeni manuel kontrol seçeneklerine ilave olarak kilitsiz tipi eklenmiştir: kitlenir tip, bas çevir kitlemeli ve bas çevir kol tipleri kolay kullanım ve üstün esneklik özellikleri bulunmaktadır.
Yeni VEX3 serisi 3/3 valfler mevcut konvansiyonel 2/2, 3/2 ve 5/3 valflere kıyasla ek avantajlar getirmektedir.  VEX3 eskisine oranla sadece boyutta daha küçük değildir, bunun yanında devre başına daha az parçayla kullanılabilme imkânı sunmasıyla,  yerden ve maliyetlerden tasarruf elde edilmektedir. 3 konumlu VEX3, 3300 lt/dakikaya kadar sahip olduğu geçirgenlik özellikleri ile 125 mm Ø silindirleri ara konumda durdurabilir veya Ø 200 mm çaplı silindirlerin hızlarını değiştirmek için tercih edilebilir. Ayrıca çift etkili bir silindire bağlanabilecek 2 VEX3 ile yavaş durma, ivmelenme dâhil 9 farklı kontrol özelliği bulunmaktadır.
Elektrikli iş elemanlarınca yapılabilen benzer fonksiyonlar VEX3 sayesinde pnömatik silindirlerle de yapılabilmekte, ayrıca daha büyük kuvvetlere ulaşabilmekte,  alırken ve kullanırken de maliyetlerden tasarruf sağlanmaktadır. Bu, SMC'nin müşterileriyle yakın bir şekilde, beraber çalışıp, ürün geliştirdiğini, üretkenliği artırdığını ve genel üretim maliyetlerini azalttığını gösteren çok güzel bir örnektir.
Ara konumda hava sarfiyatını engelleyerek tutma veya bırakmanın gerekmediği zamanlarda vakumda da enerji tasarrufu elde edilmektedir.
VEX3 hakkında daha fazla bilgi için SMC yeni ürün sayfası www.smcpnomatik.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    RosUpack 2019: %17 daha fazla ziyaretçi ve onlarca yeni sözleşme

    Eş konumlu baskı ve reklamcılık fuarı Printech ile birlikte, bu yılki sergi alanı 32.800 m2'yi aştı. RosUpack’e 36 ülkeden gelen 100'den fazlası fuarın yeni katılımcıları olan 650’den fazla şirket katıldı. Katılan ziyaretçi sayısı %17 arttı - 70 ülkeden ve Rusya'nın 79 bölgesinden 23.051 kişi katıldı.... Devamı »