Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Derneklerden / 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi'nde Öncelik, İnsan ve Çevre Sağlığı Oldu

5. Uluslararası Kozmetik Kongresi'nde Öncelik, İnsan ve Çevre Sağlığı Oldu

KOZMETİK ÜERETİCİLERİ ve ARAŞTIRMACILARI DERNEĞİ Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.kuad.org

5. Uluslararası Kozmetik Kongresi'nde Öncelik, İnsan ve Çevre Sağlığı Oldu
KÜAD (Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği) tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk Uluslararası Kozmetik Kongresi olma özelliğine sahip 5. Uluslararası Kozmetik Kongresi açıldı.

Önceliğimiz “ insan ve çevre sağlığı”
Çevreci politikaların hazırlanması konusunda firmalar tarafından geliştirilecek bilincin sektör için rehber oluşturacağına dikkat çeken KÜAD Kongre Başkanı Fuat Arslan, “Sürdürülebilirlik temasını odak noktaya alarak gelecek nesillere sağlıklı yarınlar bırakmak için bir fırsat oluşturmak istiyoruz. Bir taraftan kozmetik sektörünün geleceğini, yeni gelişmeleri, sektördeki gelişmeleri konuşurken diğer taraftan önceliğimizi ürün güvenilirliğine, insan ve çevre sağlığına yöneltiyoruz.” dedi.

Gelecek için sürdürülebilirlik önemli
Dünyanın yüzyıllar sonrasında da yaşanılabilir olması için sürdürülebilirlik kavramının önemli olduğuna vurgu yapan KÜAD Başkanı Levent Kahrıman, “Türkiye çerçevesinde bakıldığında, kozmetik sektörü sürdürülebilirlik kavramına dayanıyor. Bu anlamda, sürdürülebilirlik bakımından etnokozmetik ülkemizin geçmişinden bu yana en güçlü yanımızı gösteriyor.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR