Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Binbirçiçek Yeni Çıt Kapaklı Ambalajıyla Raflarda

Binbirçiçek Yeni Çıt Kapaklı Ambalajıyla Raflarda

Çıt kapaklı ambalaj, balın akma-bulaşma sorununa çözüm oluyor ve içeceklerde kullanımda büyük kolaylık sağlıyor.

Binbirçiçek Yeni Çıt Kapaklı Ambalajıyla Raflarda
Saf ve doğal bal ile yıllardır sofralara lezzet taşıyan Binbirçiçek, süzme çam ve süzme çiçek ballarını artık pratik ve rahat kullanımlı çıt kapak ambalajlarında da tüketicilerine sunuyor. Çıt kapaklı ambalaj, ergonomik özellikleri sayesinde büyükler kadar küçükler tarafından da rahatlıkla kullanabiliyor.

Binbirçiçek, "Hayatın Gerçek Ustalarına Hitap Ediyor" kapsamlı bir araştırma süreci sonrası hedef kitlesini yeniden tanımlayan marka, “Her kadın bir çiçek, tercihi Binbirçiçek” sloganıyla, hayatın gerçek ustaları olarak kadınları ön plana çıkartıyor. Yeni reklam kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filminde yer alan arı karakteri, üç maharetli kadının yaratıcılık ve paylaşım içeren anlarına misafir oluyor, hünerlerine tanıklık ediyor.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Babadan Oğula Geçen Bir Başarı Serüveni

    Babadan Oğula Geçen Bir Başarı Serüveni

    AYMAKSAN AYLA HAKKINDA; Firmamızda satış kavramı, sadece makine satmak şeklinde gerçekleşmez. Makinenin projelendirme ve imalat aşamasından başlayan, devreye alma ve sonrasındaki rutin çalışma sırasında devam eden, tecrübeleriyle müşterilerine çözüm sunan firmamızda % 100 müşteri memnuniyeti bizim makine satış kavramımızdır. Biz sadece ambalaj makinesi üretmiyoruz, müşterilerimize mühendislik hizmeti veriyoruz, işimize mühendisliğimizi katıyoruz. Farkımız burada yatar. Cemal AYLA Aymaks... Devamı »