Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / YAVUZ MAKİNA YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITTI

YAVUZ MAKİNA YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITTI

Yavuz Makina, İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı’na katıldı, Bu yıl makine parkuruna yeni katılan YM/DK150, YM/PRO ve YM/XPR ürünleriyle ilgi odağı oldu.

YAVUZ MAKİNA YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITTI
Tüketicilerin olmazsa olmazı ve pandemi sürecinden sonra önemli bir ivme yakalayan ambalaj sektörü, hız kesmeden ihracat rekoruna koşuyor. Her yıl ambalaj sektörünün önemli markalarını ve sektör profesyonellerini bir araya getiren, gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları için bölgenin önemli buluşma noktası Food-Tech ve Avrasya Ambalaj İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 12-15 Ekim tarihleri arasında 27. kez Tüyap İstanbul’da gerçekleştirildi. Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) iş birliğiyle düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı’nda 13.000’i yabancı olmak üzere toplam 130 ülkeden 72.000 profesyonel ziyaretçi ağırlandı. Katılımcı ve ziyaretçiler sayısız iş anlaşmasına imza atarken, Avrasya Ambalaj Fuarı sektörün ihracat potansiyeline de önemli katkı sağladı. Fuarda yeni ürünlere büyük ilgi Çorum’dan 30’u aşkın ülkeye karton bardak üretim makinaları ihraç eden Yavuz Makine, fuara yeni ürünleriyle katıldı.

Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Yavuz Makina Genel Müdürü Enes Yavuz, “İstanbul’da gerçekleştirilen Avrasya Ambalaj Fuarı’nda bu yıl makina parkuruna yeni katılan YM/DK150, YM/PRO ve YM/XPR ürünlerimizin tanıtımını gerçekleştirdik. 1100 ‘den fazla katılımcıya ev sahipliği yapan fuara ilgi çok büyüktü. Ziyaretçilerin ise ürünlerimize olan ilgi alakası bizi çok mutlu etti. Katılımcı ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz. 4 gün süren fuarı dolu bir şekilde
geçirdik. Fuarların her zaman faydalı olacağını düşünüyoruz. Bundan sonra da çalışma ve projelerimize tam gaz devam edeceğiz” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Turan Makine'den bir ilk

    Turan Makine'den bir ilk

    Isıtma ve soğutma sistemlerinde %30 enerji tasarrufu. Yeni nesil CP X2 Soğutma Cihazı sayesinde kalıp ve yağ sıcaklığını istediğiniz derecede tutabilirsiniz.... Devamı »