Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / ​Üretimi Artıran Kaliteli Çözümleri ile ‘HSB MAKİNA’

​Üretimi Artıran Kaliteli Çözümleri ile ‘HSB MAKİNA’

HSB Makina ürün ve makine imalatı ile beraber; komple tesis imalatı, tesis kurulumu ve ilaç sektörü tesis kurulumu hizmetleri de vermektedir.

​Üretimi Artıran Kaliteli Çözümleri ile ‘HSB MAKİNA’
HSB Makina 2015 yılında kurulmuş bir firmadır. HSB Makina ilaç sektöründe faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalara makine, ekipman üretimini sağlamak; distribütörü olduğu markaların pazarlama ve satışını gerçekleştirmek; üretim, pazarlama ve satışını yapmış olduğu makine ve ekipmanlara yönelik olarak yerinde çözümler üretmek (makine bakımları, yedek parça ve kalıp üretimi, besleme sistemleri); üretim, pazarlama ve satışını yapmış olduğu makine ve ekipmanlara yönelik olarak yerli ve yabancı müşterilerine yeterli, sağlıklı ve sürekli bilgi sağlamak ve buna uygun hizmetler sunmaktadır.
Gelişen ve güncel teknolojileri kullanarak kolay ulaşılabilir ve güvenilir ürünler üreten HSB Makina, sağladığı ürün ve hizmetlerde müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve müşteri geri bildirimlerini etkin bir şekilde yönetmeyi kalite politikası olarak benimsemiştir.
HSB MAKİNA’nın imal ettiği makineler sırasıyla; blister makinesi, tablet ve kapsül sayma makinesi, softjel kapsül makinesi, efervesan dolum makinesi, granülasyon makinesi, krem mikserleri, mobil lift fıçı kaldırma ve likit mikserleridir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    Yüksek Mukavemetli, Estetik ve İşlevsel Çözüm Arayanlara Onur Ambalaj

    “İnandığımız sürdürülebilir başarının peşinden gitmemiz, bize her zaman yeni ufuklar belirliyor. Bu sayede 40 yıl boyunca her zaman daha iyiye gitmeyi başardık ve bu şekilde devam etmesi için büyük bir disiplinle çalışıyoruz.” EMRE KURT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı/ Onur Packaging Vice Chairman of the Board of Directors... Devamı »