Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Türkiye'de Shaft Üretimi Yapan Firma Sayısı, Ambalaj Sektörü İçin Yeterli Gelmemektedir

Türkiye'de Shaft Üretimi Yapan Firma Sayısı, Ambalaj Sektörü İçin Yeterli Gelmemektedir

Özcan ÜSTÜN ROTA SHAFT Genel Müdür – CEO

Türkiye'de Shaft Üretimi Yapan Firma Sayısı, Ambalaj Sektörü İçin Yeterli Gelmemektedir
 
ROTA SHAFT HAKKINDA:
Üstün Dişli ve Yedek Parça olarak 30 yıllık tecrübe, bilgi birikim ve deneyimlerimizi makine yedek parça, ağır sanayi yedek parçaları, yapı- inşaat metal bağlantı elemanları, hırdavat bağlantı ekipmanları imalatı, CNC freze ve CNC torna tezgahları ile her türlü talaşlı imalat çözümlerini her daim yenilikçi ve kalite standartlarına uygun olarak devam ettirmekteyiz. Gelişime açık bir firma olarak Türkiye pazarındaki güvenilirliğimiz ve kalitemiz ile Üstin Dişli ve Yedek Parça olarak;2019 yılında İstanbul Payrampaşa'da bulunan 400 metrekare üretim alanımızda Plastik ve Ambalaj 
sektörüne katkı sağlamak ve açığı kapatmak adına yeni marka kimliğimiz ROTA SHAFT ile havalı Shaft üretimine başlamış bulunmaktayız. 

Özcan ÜSTÜN ROTA SHAFT Genel Müdür –  CEO
 
 
Rota Shaft ne zaman kuruldu ve nasıl gelişti? Kuruluş aşamalarınız hakkında okuyucularımıza biraz bilgi verir misiniz?
Üstün Dişli ve Yedek Parça olarak;  dişli, yedek parça ve makine teçhizatları piyasasındaki 30 yıllık deneyimimizi ambalaj sektöründeki açığı kapatmak, ambalaj firmalarının isteklerini karşılamak adına shaft imalatını üretim portföyümüze geçirmek için 2019 yılında ROTA SHAFT markamız ile sektöre adım atmış bulunmaktayız.
 
Firmaların zorlu süreçlerde farklılaşmak adına ne gibi adımlar atmasını tavsiye edersiniz? Görüşlerinizi okuyucularımız ile paylaşır mısınız?
Zorlu süreçlerde farklılaşma adına firmanızın stratejik yönetim süreci, işletme stratejisinin seçimi ve geliştirilmesi ile başlar. Seçilen stratejinin uygulanması ve sonuçlarının kontrolü takip altında olması varmak istenilen hedefe nasıl ulaşılacağını iyi analiz etmesi gerekmektedir.
 
Üretim tesisiniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Yıllık üretim kapasiteniz nedir?
ROTA SHAFT olarak İstanbul Bayrampaşa’da 400 metrekare alanda son teknoloji üretim makina teçhizatları ve alanında deneyimli teknik kadrosu ile yıllık 10 TON alüminyum ve 20 TON demir işleme kapasitesine sahibiz.
 
Ürün yelpazeniz hakkında bizleri bilgilendirebilir misiniz? Özelliklerinden bahseder misiniz?
Alüminyum ve çelik olmak üzere müşterilerimizin talepleri doğrultusunda havalı shaftlar ve yine ambalaj sektörü başta olmak üzere bu sektörde imalat yapan firmalara yedek parça desteği vermekteyiz.
 
ROTA SHAFT olarak bu yıl içinde yaptığınız ya da önümüzdeki dönem içinde yapmayı planladığınız yatırımlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
ROTA SHAFT olarak, shaft üretim piyasasına gireli daha çok uzun bir süre olmamasına rağmen üretim hedeflerimizi fazlasıyla aşmış olmamız, önümüzdeki dönem hedeflerimizi üretim tesisimizi büyüterek son teknoloji yeni teknik ekipmanlar ile shaft piyasasında lider firma olmaktır.
 
Üretimde sıfır hata için hangi otomasyon sistemlerini kullanıyorsunuz?
Üretimde sıfır hata firmamızın en önemli kriterlerinden birisi olduğu için biz firmamızda CNC makinalarla üretimimizi yapmaktayız.
 
Dünyadaki gelişmeler Türkiye‘deki üretim sektörüne nasıl yansıyor? ROTA SHAFT teknolojiyi üretimde nasıl kullanıyor? AR-GE departmanında nasıl bir çalışma politikası izlenmektedir?
Türkiye’ de SHAFT üretimi yapan firma sayısı ambalaj sektörü için yeterli gelmemektedir. Rota Shaft olarak dünya pazarındaki shaft üretiminde gerçekleşen yenilikleri AR-GE departmanımız yakından takip etmekte ve uygulanabilir bir şekilde teknik ekibe sunmaktadır.
 
Müşterilerinize sunacağınız ROTA SHAFT ayrıcalıklarınız hakkında neler söylersiniz? Rota Shaft neden tercih edilmeli?
ROTA Shaft olarak, bilgi birikimimizi, kalite anlayışımızı ve uzun yıllara dayanan tecrübemizi, yaratıcı ve güçlü ekibiyle birleştirerek kaliteli imalat, rekabetçi fiyat, tam müşteri memnuniyeti ve zamanında teslimi ön plana almaktayız.
 
Üretimlerinizi müşterilerinizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirmeniz mümkün müdür?
ROTA SHAFT olarak müşteri odaklı çalışmakta olduğumuz için tüm siparişlerimizi müşterilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yapmaktayız.
 
Müşteri ilişkileri konusunda nasıl bir strateji uyguluyorsunuz? Üretim ve satış sonrası müşterilerinize nasıl bir hizmet sunuyorsunuz?
Müşterilerimizin memnuniyeti ve talepleri firmamız için her zaman ön planda tutulmaktadır. Üretim sürecinde ve sonrasında da her durumda teknik olarak hizmet vermekteyiz.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Ambalaj Burada Başlar Etapak

    Özgörkey Holding bünyesinde 1997 yılında kurulan Etapak üretim faaliyetlerini AMBALAJ ve PLASTİK ENJEKSİYON sektörlerinde İzmir'de bulunan iki ayrı tesisinde sürdürmektedir.... Devamı »