Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / ​Interpack'tekı̇ Heyecan Verı̇cı̇ Özel Ürünler Yenı̇ Perspektı̇fler Açıyor

​Interpack'tekı̇ Heyecan Verı̇cı̇ Özel Ürünler Yenı̇ Perspektı̇fler Açıyor

Interpack; başka hiçbir fuarda olmadığı kadar, önemli ürün lansmanlarına, teknolojik haberlere ve ambalaj yeniliklerine ev sahipliği yapmaktadır.

​Interpack'tekı̇ Heyecan Verı̇cı̇ Özel Ürünler Yenı̇ Perspektı̇fler Açıyor
Ziyaretçiler interpack'te heyecan verici birçok özel fırsatla karşılaşabilirler.
Interpack ticaret fuarı, 2023 ve sonrası için sektörün karşı karşıya olduğu kritik konular hakkında geniş bir yelpaze sunuyor. 
Interpack Direktörü Thomas Dohse, "İşleme ve paketleme endüstrisindeki en önemli konulara derinlemesine dalıyoruz. Yarının fırsatlarını ve zorluklarını gündeme getirmekle ilgiliyiz. Bu nedenle destek programımızı yeniden tasarladık. Uzmanlardan çok sayıda sesin yanı sıra çığır açan yenilikler ve projeler bekliyoruz." Dedi. 

Sektörün Belirleyici Sorunlarına Işık Tutun
Konferans forumunun ortağı olan, Deutscher Fachverlag,  fuarın her günü farklı bir konuya odaklanacak ve sektörün önde gelen uzmanlarıyla sunumlar, vaka çalışmaları ve interaktif oturumlar gerçekleştirecek. Lojistik, döngüsel ekonomi, sürdürülebilirlik, dijital teknolojiler, ürün güvenliği ve e-ticaret ile ilgili konulara odaklanacak. Siemens, Schütz ve Markem-Imaje gibi şirketler sunum yapmak üzere katılacaklarını şimdiden duyurdular.

Ambalaj İnovasyonlarına Odaklanın
Interpack; başka hiçbir fuarda olmadığı kadar, önemli ürün lansmanlarına, teknolojik haberlere ve ambalaj yeniliklerine ev sahipliği yapıyor. 
Dünya Ambalaj Örgütü WPO tarafından Interpack'te verilecek olan "WorldStar Packaging Awards" 2023 özellikle ilgi çekici olacak. Ödül, dünyanın en prestijli ambalaj ödülü olarak kabul ediliyor. Toplam 228 ödül sahibi, sektörün yenilikçi gücünü ortaya koyuyor. Bu yılki edisyonda yeni ve heyecan verici kategoriler de yer alıyor: Hediye Ambalajı, Dijital Ambalaj ve Erişilebilir Ambalaj özel kategorisi. 6 Mayıs'ta yapılacak ödül törenine yaklaşık 400 katılımcının iştirak etmesi bekleniyor.

Alman IK Industrievereinigung Kunststoffverpackungen ve Fransız ortağı ELIPSO'nun "PackTheFuture Ödülü" de interpack sırasında verilecek. Ödül, plastikten yapılmış yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj çözümlerini onurlandırıyor. Amaç, plastik ambalajların iklimin korunmasına, döngüsel ekonomiye ve sorumlu tüketime katkısını tanıtmak ve duyurmak. Ödüller, diğerlerinin yanı sıra geri dönüşüm, sürdürülebilir malzeme tedariki veya tüketici faydalarına yönelik en iyi tasarımlar için veriliyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR