Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Paslanmaz Çelik Sektöründe Adım Adım Büyüyen Firma “EMRE PASLANMAZ"

Paslanmaz Çelik Sektöründe Adım Adım Büyüyen Firma “EMRE PASLANMAZ"

EMRE PASLANMAZ Hakkında Detaylı Bilgi İçin:www.emrepaslanmaz.com

Paslanmaz Çelik Sektöründe Adım Adım Büyüyen Firma “EMRE PASLANMAZ
Emre paslanmaz metal ve malzeme sanayi olarak paslanmaz çelik sektöründe bulunmaktan gurur duymaktayız.
Firmamızı, 2001 yılından itibaren paslanmaz çelik sektöründe elde ettiğimiz bilgi ve tecrübe birikimi ile birlikte 2009 yılında “Krizler, yeni fırsatlar yaratır” prensibinden yola çıkarak İkitelli OSB’de kurduk.
Firmamız yurtdışının Saygın Paslanmaz Çelik üreticilerinden ithal etmiş olduğu bünyesinde 303,304,316 kalite paslanmaz mil.303 ve 304 kalite paslanmaz kare altı köşe, 304 kalite lama, 304, 316 kalite paslanmaz dikişli boru, 304 kalite profil ve 304, 316 kalite paslanmaz boru bağlantı ve tesisat malzemeleri ağırlıkta olmak üzere paslanmaz plazma kesim ve makas kesim sac hizmetini de müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Firmamızın hedefi paslanmaz çelik sektöründe atacağımız sağlam adımlar ve değerli yatırımlar sayesinde firmamızı paslanmaz çelik sektörünün kalıcı firmalarından birisi olmasını hedefledik.
Türk sanayi sektöründe faaliyet gösteren tekstil, gıda, endüstri makineleri, Türk (depo) imalatçıları, endüstriyel mutfak ve ekipmanları ile denizcilik sektöründe faaliyet gösteren bütün firmalarımıza hizmeti bir borç bilmiştir.
İthal ettiğimiz ürünler 303-304-316 ağırlıklı olmak üzere 309-310 kalite paslanmaz özelliklerine sahip sertifikalı ürünlerdir.
Bizim bu düşüncemizi destekleyen durumlarda ortaya çıkıyor. Güney Kore merkezli Dai Yang firmasının Çorlu’da yassı mamul üretimine başlaması yine İzmit’te yine Güney Kore merkezli Posco, Daewoo International ve Kibar Holding ortaklaşa yassı mamul üretimi için Haziran 2011 tarihinde ortaklık anlaşması imzalaması ve 2013 yılında faaliyete geçmek üzere temel atmaları, dünyada krom cevheri üreticisi ilk 8 ülkeden biri olmasına karşın paslanmaz çelik üretim tesisi bulunmayan bir ülke olmamızdan dolayı önemli adımlar olarak görmekteyiz
Siz sayın müşterilerimize hizmet etmekten onur duyan ve onlarla birlikte büyüyerek daha iyi hizmet etmeyi ilke edinen Emre Paslanmaz Türk Sanayisi’nin hizmetinde olmaktan gurur duyar.
 

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ABANT' DAN MG80SC

    ABANT' DAN MG80SC

    Özellikler: • Makine ölçüleri: 920 x 675 x 1030 mm (W x L x H) • Vakum oda ölçüleri: 830 x 555 x 180 mm • Yapıştırma çene: 2 x 800 mm... Devamı »