Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Paintİstanbul & Turkcoat Fuarı 7 Bin Ziyaretçi Ağırladı!

Paintİstanbul & Turkcoat Fuarı 7 Bin Ziyaretçi Ağırladı!

Tüm dünyada 164 milyar dolarlık boya ve kaplama sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen Paintİstanbul & Turkcoat Fuarı, dört yıllık aranın ardından sektör profesyonelleri ve tüketicileri 8’inci kez bir araya getirdi.

Paintİstanbul & Turkcoat Fuarı 7 Bin Ziyaretçi Ağırladı!
www.artkim.com.tr

17-19 Mart tarihleri arasında, 3 gün boyunca İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuar; Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve Artkim Fuarcılık iş birliğiyle düzenlendi. 200’ü aşkın katılımcı firmanın yer aldığı ve Avrupa, Uzak Doğu ile komşu ülkelerden yabancı katılımcıyla açılan fuar, 80 farklı ülkeden 1.118’i yabancı olmak üzere 7.211 sektör profesyonelini ağırladı. Ziyaretçiler, fuarda yenilikçi ürün ve hizmetler ile en güncel gelişmeleri yakından inceleme fırsatı buldu. 

Türkiye, Fuarlar İçin Çok Büyük Potansiyel Taşıyor
Artkim Fuarcılık İcra Kurulu Başkanı Cengiz Yaman, bu yıl düzenlenen fuardaki yenilikler hakkında bilgi verdi: “Fiziki fuarın bitiminden itibaren 3 ay boyunca erişime açık kalacak sanal fuar platformumuz ve allArtkim isimli mobil uygulamamız, bu fuarımızda da aktif. Bu sayede firmalar için uzun süreli iletişim imkanı ve yüksek marka görünürlüğü sağlamayı hedeflerken, ziyaretçiler için de ihtiyaçlarına yönelik olarak firmalar hakkında bilgileri görüntüleme ve online toplantı yapma imkanı sunuyoruz.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Mini Lezzet ürünlerini, çemensiz pastırma ailesine dahil olan Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişledi. Paketlerin üzerinde bulunan glütensiz amblemi sayesinde çölyak hastaları da bu ürünleri kolaylıkla seçilebiliyor.... Devamı »