Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Dünya Plastik Ve Kauçuk Endüstrisi, Düsseldorf'taki K 2022'ye Hazırlanıyor

Dünya Plastik Ve Kauçuk Endüstrisi, Düsseldorf'taki K 2022'ye Hazırlanıyor

19-26 Ekim 2022 tarihleri arasında Düsseldorf’ta düzenlenecek olan dünyanın en önemli plastik ve kauçuk fuarı K 2022 kayıtlarının son teslim tarihine gelindi, katılımcıların ilgisi ise azalmadan devam ediyor.

Dünya Plastik Ve Kauçuk Endüstrisi, Düsseldorf'taki K 2022'ye Hazırlanıyor
www.messe-duesseldorf.de

Messe Düsseldorf Genel Müdürü Erhard Wienkamp, K 2022’nin tekrar tüm fuar alanlarını işgal edeceğini belirterek şöyle devam ediyor: “Katılımcılarla konuşurken, küresel düzeyde kişisel alışveriş için muazzam bir talep olduğunu hissediyoruz.” K 2022, uluslararası plastik ve kauçuk endüstrisinin “Who’s Who” yarışmasını bir kez daha Düsseldorf’ta ağırlayacak. Tüm kıtalardan yaklaşık 3.000 şirket ise, aşağıdaki segmentlerde yeniliklerini sergilemek için kayıt yaptırdı:

• Hammaddeler ve yardımcı maddeler,
• Yarı mamul ürünler, teknik bileşenler ve güçlendirilmiş plastik ürünler,
• Plastik ve kauçuk endüstrisi için makine ve ekipmanlar.

Sektörün En İlgili Bilgi ve İnovasyon Merkezi
Düsseldorf’taki K 2022 Fuarı, küresel plastik ve kauçuk endüstrilerine en önemli bilgi ve iş platformlarını sunuyor. Dünyanın her yerinden katılımcılar ve ziyaretçiler burada bir araya geliyor ve 1 No’lu ticaret fuarının sunduğu fırsatları bu endüstrinin operasyonel mükemmelliğini göstermek, mevcut eğilimleri tartışmak ve geleceğin rotasını çizmek için kullanıyor. K 2022, pandeminin neden olduğu değişikliklerin ardından plastik ve kauçuk endüstrisine yeniden yön vermek için tam da doğru zamanda geliyor.

K 2022’nin Önde Gelen Temaları
K in Düsseldorf, her üç yılda bir ileriye dönük ürün yenilikleri için bir arena olarak hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda hem günümüzün hem de özellikle endüstrisinin zorluklarını ele alarak olağanüstü konumunun altını çiziyor. Bu, her şeyden önce K 2022’nin üç ana yol gösterici temasıyla yansıtılıyor: 

• Döngüsel Ekonomi
• Dijitalleşme
• İklim Koruması

Bu önde gelen temalar, hem katılımcıların sunumları hem de resmi özel gösteri olan Plastikler Geleceği Şekillendiriyor; Bilim Kampüsü ve VDMA’nın Döngüsel Ekonomi Forumu’nun odağında yansıtılacaktır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    Doğadan Logo ve Ambalajlarını Yeniledi

    DOĞANIN GÜCÜNDEN GELEN İLHAM DOĞADAN’IN YENİ LOGO VE AMBALAJLARINDA 43 yıldır doğanın sonsuz iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Doğadan; 2005 yılından beri kullandığı logosunu, doğanın bereketi ve canlılığından aldığı ilhamla yeniden tasarladı.... Devamı »
  • PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    PAAG: Pusulamız ‘Yeniden Değerlendirme’

    Bell Holding, 80 yılı aşan süredir yatırımlarıyla Perfektüp, SenapaStampa, İnterkap, Tulipack ve IPS şirketleri ile Ambalaj endüstrisine öncülük etmektedir. Geniş ürün yelpazesi ile alüminyum tüp, lamine tüp, alüminyum aerosol kutu, plastik şişe, kase, kap, kapak ve kendinden yapışkanlı etiketleri Gıda, İlaç, Kişisel Bakım, Kozmetik ürünlerinde tercih edilmektedir.... Devamı »
  • MURBAY; Üretimden Satışa Buradayız!

    MURBAY; Üretimden Satışa Buradayız!

    Hedefleri doğrultusunda, teknolojiye ayak uydurmak amacıyla, eğitime önem veren, satılan ürünlerin kullanıcı eğitimini veren, işi organize eden, iletişim yeteneği güçlü, değişim ve yeniliklere açık tamamen profesyonel çalışan bir takım ruhu ile çalışma sergilemek, bizim yönetim tarzımızdır.... Devamı »